Forum > i30 GD

I30 GD wady?

(1/5) > >>

steyr:
Cześć,

przymierzam się do zakupu i30 Wagon 1.6 120km z myślą pod montaż instalacji lpg. I tak, czy ten model posiada wady które wychodziły podczas eksploatacji? pozdrawiam

jareckialfa:
jak dla mnie bardzo mało awaryjny samochód oprócz wymiany tarcz i klocków oraz oleju co 10 tyś. to nie robiłem nic przy samochodzie.

steyr:
A jak jest z wykończeniem, plastikami? Auto nie ma słabych punktów, typu problem z przekładniami kierowniczymi i itp? Pytam bo żona ma i20 z 2009r, i tam były problemy z przekładniami, plastiki też są przeciętnej jakości.

jareckialfa:
moja żona jeździ od 4 lat i pod maskę nie zaglądałem tak jak wspomniałem olej i nic więcej.
Druga sprawa zależy od kogo kupisz samochód i jak ktoś jeździł wcześniej.
Plastiki nie trzeszczą nic się nie łuszczy ja absolutnie nie mogę na ten samochód złego słowa powiedzieć.

OLI:
Co auto to inna historia
100 tys przebiegu 1,4 silnik 2013r robiłem klocki, sprzęgło + skrzynia, zegary np mi zgasły i to chyba tyle z usterek. Może dodam ze zapieka się ręczny w moim egzemplarzu no i podłogę trzeba było zakonserwować. Wygłuszeniowo bez szału a co do tych plastików to czasem cos zatrzeszczy ale bez tragdii

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej