Forum > ix35 EL

[ix35 EL] polecasz czy odradzasz?

<< < (6/10) > >>

Zibi:
miałem jazdy testowe 1.6 GDI i nikomu tego nie polecę, muł nad muły, 2.0 CRDi z napędem 4WD to jest to co tygryski lubią najbardziej, zwinny, ma kopa i gdy chce wpaść w poślizg, napę na przód i tył mu nie pozwala, fakt tani w eksploatacji nie jest, apetyt ma, i serwis kosi zdrowo za wymianę głupie oleju z filtrem 670 zł, masakrycznie drogo.

firefighter1:

--- Cytat: "Zibi" ---miałem jazdy testowe 1.6 GDI i nikomu tego nie polecę, muł nad muły, 2.0 CRDi z napędem 4WD to jest to co tygryski lubią najbardziej, zwinny, ma kopa i gdy chce wpaść w poślizg, napę na przód i tył mu nie pozwala, fakt tani w eksploatacji nie jest, apetyt ma, i serwis kosi zdrowo za wymianę głupie oleju z filtrem 670 zł, masakrycznie drogo.
--- Koniec cytatu ---

Nie rozśmieszaj mnie bo różnica w przyspieszeniu do 100km/h jest 0,3sek dla tych samych mocy i 1,3 sek dla najmocniejszego - wizualnie nieistotna. hahaha chyba miałeś dodatkowy przycisk "Fantazja ułańska".

[ Dodano: 2012-05-29, 19:51 ]
Możemy mały Drag Race zrobić dla porównania jeśli masz ochotę  :-P

Brt:

--- Cytat: "firefighter1" ---Możemy mały Drag Race zrobić dla porównania jeśli masz ochotę
--- Koniec cytatu ---
Tutaj raczej największą rolę odgrywa "łącznik" pomiędzy pedałami a kierownicą. Wyniki mogą być niemiarodajne.

Slay75:
firefighter1 nie zapomnij wyjąc zapas i jechać na komorniku. Zawsze to parę kg mniej. :-D
Lusterka też możesz złożyć dla zmniejszenia Cx oraz podnieść ciśnienie w kołach.

Liczę na spektakularne zmiażdżenie klekota.
Aha i niech to ktoś nagra.

TanaT:

--- Cytat: "firefighter1" ---
--- Cytat: "Zibi" ---miałem jazdy testowe 1.6 GDI i nikomu tego nie polecę, muł nad muły, 2.0 CRDi z napędem 4WD to jest to co tygryski lubią najbardziej, zwinny, ma kopa i gdy chce wpaść w poślizg, napę na przód i tył mu nie pozwala, fakt tani w eksploatacji nie jest, apetyt ma, i serwis kosi zdrowo za wymianę głupie oleju z filtrem 670 zł, masakrycznie drogo.
--- Koniec cytatu ---

Nie rozśmieszaj mnie bo różnica w przyspieszeniu do 100km/h jest 0,3sek dla tych samych mocy i 1,3 sek dla najmocniejszego - wizualnie nieistotna. hahaha chyba miałeś dodatkowy przycisk "Fantazja ułańska".

[ Dodano: 2012-05-29, 19:51 ]
Możemy mały Drag Race zrobić dla porównania jeśli masz ochotę  :-P
--- Koniec cytatu ---

No Zibi, to była jawna prowokacja, nie możesz pozostać bierny w takiej sytuacji bo firefighter1 zacznie ci wymyślać od kurczaków. :)

A tak poważnie to firefighter1 błąka się swoim black pearl po Ursynowie :), wiec od świateł do świateł na Rosoła to mógłby być jakiś tam test...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej