Forum > ix35 EL
[ix35 EL] polecasz czy odradzasz?
Łukasz:
--- Cytat: "królik" ---nieprzyklejone uszczewlki w drzwiach tylnych
--- Koniec cytatu ---
Nie w każdym aucie wszystkie uszczelki są przyklejane. Dlaczego uważasz, że powinny być przyklejone?
--- Cytat: "królik" ---padajacy fotel /sprawa niezałatwiona do dzis mimo zmiany rączki do podnoszenia/
--- Koniec cytatu ---
Ten problem jak mnie pamięć nie myli został rozwiązany. Podjedź do serwisu, niech się tym zajmą.
--- Cytat: "królik" ---awaria czujników cofania
--- Koniec cytatu ---
--- Cytat: "królik" ---usterka w układzie kierowniczym
--- Koniec cytatu ---
--- Cytat: "królik" ---resetujący sie komputer,ponoc ten typ tak ma i już
--- Koniec cytatu ---
Sprecyzuj ;-)
zomol:
--- Cytat: "canion" ---resetuje to sie chyba tylko średnie spalanie po zatankowaniu
--- Koniec cytatu ---
Niekoniecznie po zatankowaniu czasem wystarczy odpowiedni krawężnik :lol:
canion:
odpowiedni krawęznik to i nie tylko wskazania komputera potrafi zrseetować.
mmarcu:
Przejechaliśmy dopiero nico ponad 2tyś km, połowa w mieście, połowa w trasie. Też przed kupnem analizowałem różne komentarze.
W mojej ocenie, samochód jest bardzo dobry w mieście, na trasie lepiej podróżowało mi się VW Passatem, choć zaznaczę, że Hultaja oceniam całkiem dobrze.
Mojej żonie jeździ się nim rewelacyjnie w mieście i w trasie, ona porównuje go do VW Polo.
Układ kierowniczy nie sprawia dyskomfortu, choć pewnie mógłby bardziej się usztywniać na trasie, inna sprawa, że nasze równe drogi też nie są tu bez znaczenia. Skrzynia biegów mogłaby trochę bardziej precyzyjnie pracować (mogły by być krótsze przełożenia drążka).
Ale w końcu SUV to zupełnie inny samochód niż niższa osobówka.
Według nas ten samochód to dobra jakość w dobrej cenie.
Polecamy.
królik:
Witam
Zauważyłem,ze najczęściej sie resetuje gdy w zbiorniku jest 2/3 paliwa i nastąpi wjechanie lub zjechanie z dużej nierownosci /np z krawęznika /.
Co do fotela, to jak wspominałem wczesniej wymieniono rączke od regulacji wysokosci fotela, która jest zresztą niedopracowana pod względem estetyki,lecz to nie zlikwidowało problemu,chyba że teraz wymyslono jeszcze inny kształt.
Problem tkwi w tym, iz do IX35 trzeba wsiadać stosunkowo głeboko w porównaniu z np Kią i wtedy zahaczamy udem o rączke regulacji.
Pozdrawiam
[ Dodano: 2012-04-01, 21:35 ]
Co do ankiety to sie waham, czy polecic czy nie.
W moim było zbyt dużo usterek jak na tej klasy samochód,ale może go juz dopracowali i wtedy bym go polecał.
Pozdrawiam
Nawigacja
[#] Następna strona