Forum > i30 PD

I30 PD - Jak uruchomić funkcję SLIF?

<< < (15/20) > >>

Rihat:

--- Cytat: malerikula w 15 Czerwiec 2024, 22:31:37 ---Da się  zrobić, zapraszam.

--- Koniec cytatu ---

Jesteś pewien? Jeśli tak to strasznie się zawiodłem na tym ASO, a wręcz jestem wkur.... I jestem w stanie ich tam zbesztać.

taki--jeden:

--- Cytat: Rihat w 15 Czerwiec 2024, 22:38:08 ---Jesteś pewien? Jeśli tak to strasznie się zawiodłem na tym ASO, a wręcz jestem wkur.... I jestem w stanie ich tam zbesztać.

--- Koniec cytatu ---

Jestem pewien o tyle, że inne kamery nie występują. Nie martw się. W swoim ASO usłyszałem podobna bajkę. Od dawna już nie serwisuje samochodów w ASO przez to.

malerikula:

--- Cytat: Rihat w 15 Czerwiec 2024, 22:38:08 ---Jesteś pewien? Jeśli tak to strasznie się zawiodłem na tym ASO, a wręcz jestem wkur.... I jestem w stanie ich tam zbesztać.

--- Koniec cytatu ---

Tak jestem pewien
Ja nawet widziałem faktury na sprawdzenie czy można załączyć, wpisy typu ubogi sterownik😁

Rihat:
A jaki koszt u ciebie uruchomienia usługi? I czy są jeszcze jakieś ciekawe opcje do odblokowania ?

malerikula:
Wczoraj miałem i30 pde na załączenie otwierania szyb z pilota, z takich ciekawych rzeczy, cena uzależniona od roku auta

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej