Forum > Matrix / ix20

UWAGA ix20 historia jednego właściciela gdzie kupić prywatni

(1/2) > >>

rekin323i:
Hej Forumowicze,

Z jednej strony dla ciekawości, ale też dla przestrogi uwaga auto w nietypowym kolorze  :shock:
Już wyjaśniam link do przetargu wygranego przez Hyundai.cz specjalny kolor dla "poczty czeskiej"
http://autoperiskop.cz/ceska-posta-prevzala-vozy-hyundai-ix20/

widać że nawet najmniejszemu 1.4crdi nie straszne odpalanie co 300-500 metrów :)

LINK do ogłoszenia BYŁ każdy musi skojarzyć sam kolor AUTA niebieskie nie metallic nie występował w prospekcie,

Dla przestrogi dziwne kolory i kraj eksportu czy to Czechy, Austria czy Niemcy mówią jedno był dzwoń i nikt nie odpowiada za późniejsze awarie elektryki czy strefy bezpieczeństwa.
Wiec UWAGA na auta z importu patrząc na mobile.de i tak nasze wersje Classik Plus lub Comfort z ESP są to ceny okazyjne w całej EU.

Szupek:
Przyznam szczerze, że nie bardzo wiem co autor miał na myśli.
Ostrzegasz, że auta w tym kolorze są po poczcie, czy chodzi o ten konkretny egzemplarz, czy że w autach powypadkowych mogą wystąpić awarie???

rekin323i:

--- Cytat: "Szupek" ---Ostrzegasz, że auta w tym kolorze są po poczcie, czy chodzi o ten konkretny egzemplarz
--- Koniec cytatu ---

Tak ostrzegam auto ex-Pocztowy czyli tak jak w Polsce w wioskach taki "mały kurier listonosz PAT"

2. Co do konkretnego egzemplarza nie oglądałem tylko zwracam uwagę ze przód auta jest miękki a wszystko idzie dołem bo nie wyobrażam sobie że przy ok, 15km odpaliły 2 x Poduszki powietrzne.

Znając życie ktoś ten egz. odbuduje  :roll:  wszystko jest kwestią ceny za ile i czy warto ?
Moim zdaniem nie

Szupek:
Oj tam demonizujesz. Auta z systemami start stop co postój na światłach zaliczy cykl wyłącz - włącz. czy oznacza że po 150 tys. nadaje się na śmietnik?
Jeśli ktoś naprawi z głową i wystawi za dobrą cenę bez ukrywania przeszłości to jak najbardziej warto się zainteresować.

rekin323i:
Wg. mnie zakup totalnie nie trafiony niezależnie czy to auto roczne czy 5 letnie naprawione na częściach "z Poznania" o jakiejkolwiek Gwarancji możesz zapomnieć, wiec każdy sam może sobie policzyć kupić rozbitka + 4000-6000pln naprawa = max 3000zł poniżej rynkowej.

Żeby nie mówić że czepiam się prywatnych komisów, ciekawe auta już są w sprzedaży roczne po wypożyczalniach z pod Lotniska czyli w 365dni przynajmniej 80-100 kierowców lub auta zastępcze z serwisu to na bank ktoś katował.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej