Forum > Santa Fe SM
Gasnie po dodaniu gazu
kosmos2011:
Czyli te dwie rzeczy można raczej wykluczyć.
Choć szkoda że nie kupiłeś oryginalnych przewodów 27501-38B00 http://allegro.pl/przewody-zaplonowe-hyu-sonata-2750138b00-i6883671859.html cena super.
Piotrek50501:
Właśnie przewody, świece, cewki wykluczam. Od zapłonu został mi tylko moduł do sprawdzenia. Ewentualnie katalizator. Chodź jest dla mnie dziwne by katalizator, bo dopóki nie zacząłem grzebać przy zapłonie to auto jeździło. Było coraz słabsze ale jeździło
volcan:
--- Cytat: "Piotrek50501" ---Dzięki za podpowiedź. U mnie w mieście jedynie w inter carsie dostane na miejscu. A zależy mi na czasie. Najwyżej oddam i zamówie ten tańszy jak moduł rozwiąże problem
--- Koniec cytatu ---
W Fox zamawiasz do południa z opcją zapłaty przy odbiorze i następnego dnia rano kurier puka do drzwi :-)
Piotrek50501:
Weekend się skończył i auto odpaliło. Problem tkwił w zapchanych katalizatorach. Mam teraz świece nowe, przewody nowe, cewki nowe. Kat 1 chwilowo wywalony. Drugi wymieniłem na inny- uzywany. Co by się stało jakbym jeździł bez katalizatorów? Zwiększony hałas? Zwiększenie mocy? O przeglądzie to wiem ze byłby problem.
Barni:
W poście nr 2 pisałem o katalizatorach a brnąłeś Panie kolego w koszty ;-)
Nawigacja
[#] Następna strona