No to ładnie, coś zaczynam wątpić że obecne 199 200km które mam na liczniku są realne, chyba będę musial dodać jeszcze 100 000km do tego. Swoją drogą to trudno mi w to uwierzyć, zwłaszcza patrząc na inne samochody co mają po 300 000km i wyglądają na zużyte, a u mnie w środku nie ma żadnych przetarć itp, no ale widzę że jednak dodanie 100 000km do przebiegu w moim wypadku jest najbardziej uzasadnione.
Rozrząd miał wymieniony 30 000km temu, już w Polsce przez poprzedniego właściciela, mam na to fakure, więc myślę że to już będzie realne, ale myslę że trzeba będzie sie zebrac wczesniej i to zrobić.
A skoro taka jest sytuacja to kiedys się wybiorę do ASO i zobaczę co tam będą mieli do powiedzenia.
Wyposażenie sie zgadza poza jednym... pilota to on nie ma oryginalnego, tylko dorabiany. Tak samo kontrolka co miga - to oryginalne na pewno nie jest. A gdzie sie oryginalny podział to już nie wiadomo.
To mnie cieszy że sie spotwierdziły moje oczekiwania co do tego że nie był bity, reszta no to już co będzie - grunt że jeździ i nie sprawia wiekszych problemów, a że ma najechane więcej niż powinien mieć to już szczegół - w sumie to można było sie tego spodziewać.
Ale tak czy inaczej - wielkie dzięki za informacje, szczerze to sie nie spodziewalem aż tylu powodów do zaniepokojenia, no ale jeszcze raz dziekuję. :-)