odpowiedź jest jedna - każde bez wyjątku będzie miało jakieś niedoróbki, a to coś nie działa, albo działa źle itd. sam mam dudu7 (w hondzie, nie hyundaiu) ponoć najlepszy chińczyk i... no cudów nie ma, dźwięk mnie irytuje, moduł radia fm działa źle - w sensie kiepska czułość względem oryginału który dla hondy klepał panasonic, ta kiepska czułość występuje w chyba wszystkich chińczykach więc jeżeli się zdecydujesz, to najnormalniej na dzień dobry przyjmij to jako cechę , wyświetlacz kiepski nocą, w dzień jakoś sobie radzi, funkcje rdsu działają ...yyyy... specyficznie, śmiem twierdzić że w radyjkach z lat '90 rds działał bardziej poprawnie, w dudu7 najbardziej irytuje mnie ten dźwięk i radio fm
teraz jeżeli szukasz, to ram nie mniejszy niż 4GB, a wskazane więcej, najlepiej 8 żeby było przyszłościowo, druga sprawa - android chyba obecnie nie niższy niż 12, ale taki rzeczywisty 12, chodzi tu o to, że majfriendy wyspecjalizowali sie w maskowaniu wersji, np. w informacjach systemowych wyświetlany jest android 14, a w rzeczywistości jest tam 10 albo jeszcze starszy, ja gdzieś tam w necie widziałem andka 8 zamiast wyświetlanego 14, instalowane apki oczywiście biorą pod uwagę rzeczywistą wersję systemu, chyba nie muszę pisać z czym to sie wiąże, jedyny sposób żeby się dowiedzieć co tam zainstalowali to zainstalownie odpowiedniej apki, ale tu też trzeba poczytać którą, bo nawet i te apki coniektóre są oszukiwane, oprócz tego trzeba odpowiedni dekoder can dobrać do swojego samochodu
przy instalacji w zależności od samochodu i konkretnego radia, potrzebne będą jakieś zdolności manualne i może trochę wiedzy z zakresu elektryki/ elektroniki
to tak na szybciora