Witam!
Mam problem otóz kupiłem Hyundai Accent II rok 2000, poj, 1,3 i mam problem otóż. Auto miało przegląd ( przebieg 119000km ) w lipcu tego roku, auto kupiłem pod koniec września ( przebieg 119970 ) od pierwszego własciciela ( serwisowane w ASO - udekomentowane ). Auto świetnie mi sie sprawuje. Ale ma problemy, Mianowicie cały czas pali mi sie lampka na desce rozdzielczej informująca o hamulcu i CHECK ENGINE. Druga sprawa niby wszystko jest ok, silnik chodzi dobrze ale chyba cos ze spalaniem jest nie tak. Po zakupie auta zatankowałem do pełna ( 95 ) przejechałem jakies max. 400km i wskaznik poziomu paliwa jest juz na samym dole, nie wiem o co kaman, moim zdaniem auto za duzo Pali bo chyba na pełnym baku powinienem przejechac z 600-700km... Po wyłaczeniu silniku i zapłonu słychac czasem jakby jakis wiatrak chodził przez ok 15-20 sekund po czym sie wyłancza. Nastepna sprawa to olej. Olej był wymieniany podczas przegladu w lipcu 119000km ( mobile 1 ) a juz od czasu do czasu zamryga lampka oleju ( przebieg 120390 ). Czy o normalne ze tak "piją" olej? Nie zauwazyłem wycieków. Bardzo prosze o pomoc co mam zrobić? Mam udać sie odrazu do warsztatu czy jak?
[ Komentarz dodany przez: grzesik1: 2008-10-31, 06:12 ]
Następnym razem, za taki tytuł (POMOC!!!) dostaniesz ostrzeżenie! Zapoznaj się z zasadami tytułowania wątków.