Forum > Portal

Współpraca z Hyundai Keller

<< < (3/5) > >>

sklepkeller:
Jeśli chodzi o akcesoria, nie ma ich, ponieważ nie mamy wsparcia dla tego modelu.

Co do części eksploatacyjnych, mamy to, co schodzi, a niestety FD nie jest częstym gościem serwisu. Napisz na priv, czego potrzebujesz, podaj VIN, a wszystko Ci wycenię.

malutki83:
Witajcie
Ja mam niekoniecznie pozytywne odczucie po kontakcie z firmą Keller.
Niektórzy użytkownicy I40 znają problem z hałasem w skrzyni biegów i po braku rozwiązania go przez "lokalne" ASO Hyundaia, przez forum hyundaiklub skontaktowałem się z serwisem Auto Keller Gliwice. Pan Marcin od razu podał mi kontakt do odpowiedniej osoby, która zajmie się moim problemem i po telefonie był mega pozytywnie nastawiony, tym bardziej że firma ta posiada bardzo pozytywne opinie. Sprawa miała być załatwiona na dniach i zostałem zapewniony że temat powinien być szybko wyjaśniony, jak również tego iż serwis w Gliwicach podejmie się próby naprawy usterki.
Po tygodniu i moim telefonie polecono mi czekać, aż uzyskają wiedzę z centrali Hyundai. Po kolejnym tygodniu i następnym telefonie znów miałem czekać bo Pan nie może skontaktować się z nikim z centrali. Po niespełna 2 miesiącach od pierwszego kontaktu i wysłaniu maila jak wygląda moja sprawa, otrzymałem wiadomość zwrotną że nie uda mi się pomóc i poradzono mi wysłać sprawę do Hyundai Polska przez formularz znajdujący się na stronie hyundai.pl. Nie śmiem twierdzić że serwis Keller jest kiepski ale podejrzewam że temat znalezienia rozwiązania w skrzyni biegów przerósł pracownika serwisu. Szkoda tylko że narobiłem sobie smaku po pierwszym telefonie z serwisem Keller licząc że serwis współpracujący z forum poważnie podejdzie do nowego klienta którego na pewno by zyskał. Podejrzewa że to tylko mały wypadek przy pracy a sprawa była tylko jednostkowa.

kosmos2011:
Nie ma się co niecierpliwić ja czekam 3 miesiące http://hyundaiklub.pl/forum/viewtopic.php?t=10004

malutki83:
Nie chodzi tylko o niecierpliwość ale o obiecanki, a najgorsze że serwis zamknął sprawę nawet nie zapraszając mnie do siebie, żeby sprawdzić auto. Także trochę inna sytuacja niż u ciebie kosmos2011  ;-)

mati83:
sklepkeller, chciałem zapytać czy istnieje możliwość kupienia w Państwa sklepie wkładu ze styropianu na lewarek i klucze do koła zapasowego? Chodzi o Hyundaia i40 i jeśli ma to jakieś znaczenie to w zapasie jest alufelga 16 cali. Jeśli tak to jaka byłaby cena?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej