Forum > i40 VF
[i40 VF] Oświetlenie wnętrza i tablicy rejestracyjnej
waszek_rmc:
W sumie ja nie szukałem nigdzie poza polskimi serwisami, zależało mi na gwarancji (w tucsonie nonstop coś siadało). Jedyne z czym mam problem to bagażnik- oświetlenie jest tragiczne. 2 lampki a świecą jak pijane świetliki.
kielta82:
jesli chodzi o te hinskie zarowki ciezko powiedziec napewno cena nie powala i jest tam tylko 6 zarowek za cene nie zbyty ta nia bo ze sklepledowy pl gdzie wyzej ktos wymienil jest 10 sztuk zarowek ladnie w woreczki zapakowane woreczek foliowy opisany do czego dana zarowka jest,wiec za duzej roznicy nie ma w cenie a i czas na paczke zaoszczedzony,w sklepie posiadaja jakas wersje premium to juz jest drozsza to fakt ja zamawialem wersje normalna nie patrzylem czym sie roznia czy tam tych jest wiecej nie sprawdzal,ale jak dla mnie jest swiatlo bialem jasne mi pasuje
waszek_rmc:
Ja posiadam wersje premium tych żarówek, jest różnica - znajomy kupił te tańsza wersje. Z reszta specyfikacja wszystko wyjaśnia. Dioda diodzie nierówna. Tak jak pisałem, rok temu razem z tablica zapłaciłem 223 zł z wysyłka. Woreczki każdy opisany, nie było problemu.
kielta82:
ok ale jak dla mnie te zwykle na ta chwile pasuje ,kiedys moze zainwestuje w drugie premium,mam problem wyciagnieciem tej calej obudowy z podsufitki nad glowa kierowcy gdzie lusterko obawiam sie ze odgielem ta blaszke calkiem w bok i za cholere nie moge tego wyciagnac teraz a dlubiac tam srubokretem spowodowalem wiekszy luz i lampka ze tak powiem lata cala i teraz boje sie wogole tam cos grzebac zeby wiekszego otworu czasem nie zrobic,macie jakis pomysl
JACKAUTECZKO:
Witam wszystkich zainteresowanych wymianą oświetlenia wewnątrz.
Ledy o wymiarze 28 mm albo takie małe panele z uniwersalnymi końcowkami.
Ja założylem panele. To dopiero jest dzień w nocy . Uwierzcie.
//www.youtube.com/watch?v=GZCoU8-HLqE
A tak świecą moje Ledy pod tablicę rejestracyjną
//www.youtube.com/watch?v=01wOVmT-vlQ
i montaż , prosty i bezproblemowy
//www.youtube.com/watch?v=bmSl8QtSbGc
[ Dodano: 2018-02-23, 15:15 ]
Do oświetlenia tablicy zastosowalem kompletne lampki z LED , ponieważ we wcześniejszych swoich samochodach wymienialem tylko żarowki i po pewnym czasie migaly albo się przepalaly !!!! Taaak ledy też się przepalają . :lol:
Nawigacja
[#] Następna strona