Forum > Tucson JM
MODUŁ ETACS 95400-2E210
kosmos2011:
W JM nie ma BCM tylko ETACS.
--- Cytuj ---Wymień ETACS jak będzie działała czasówka to dodaj piloty. Jak dalej będzie brak czasówek to sprawdź cztery przewody (schemat poniżej).
--- Koniec cytatu ---
julek:
No właśnie takie informacje o BCM pochodzą od serwisantów hyundai, dobrze że przynajmniej nic nie płaciłem. dzięki za dotychczasową pomoc i zobaczymy co będzie dalej jak kupię ten moduł. Pozdrawiam julek
[ Dodano: 2017-03-27, 17:19 ]
Bardzo W I E L K I E PODZIĘKOWANIA dla niewątpliwego Mistrza Wiedzy i Znajomości o Hyundai kosmos 2011 !!!!!!
Otrzymałem dzisiaj zamówiony na allegro ETACS po założeniu moje wycieraczki pracują w 100%, odzyskały czasówki i przy spryskiwaniu. Oczywiście z wiadomych względów nie działa pilot ale jestem już umówiony na zaprogramowanie. więc wszystko jest już OK !!!!
WIELKIE DZIĘKI!!!! i bardzo gorąco pozdrawiam , faktycznie na podwórku jest słoneczko i cieplutko.
Pozdrawiam julek
kosmos2011:
Julek żeby ktoś przeczytał to co dopisałeś do postu [ Dodano: 2017-03-27, 17:19 ] w momencie gdy Twój post jest ostatnim w temacie musisz:
Po dopisaniu poprzez funkcję odpowiedź trzeba wejść w EDYTUJ (z prawej strony postu) zaznaczyć całą treść postu, następnie iksem koło edytuj trzeba skasować cały post i na końcu poprzez odpowiedź należy wkleić całą treść i ponownie wysłać. To co zrobiłeś dotychczas powoduje że post wyświetla się jako przeczytany i nikt nie wie że coś dopisałeś.
Nawigacja