Forum > i30 GD

rozbity skrzynka bezpieczników

<< < (3/4) > >>

Zawach:
Kontrolka w ogóle się nie zapala czyli może wskazywać coś na immo gdzie znajduje sie ten moduł ? wymieniłem skrzynkę z cała wiązką do tego modelu wszystkie wtyczki pasowały  w kabinie pod kierownicą był tylko przepalony bezpiecznik  7,5 A module3

kosmos2011:
II

Zawach:
dziękuje już sprawdzam czy może wtyczka nie jest wyjęta
jak przekręcam kluczykiem w skrzynce bezpieczników słychać styczniki ale nie ma napięcia na elektromagnes rozrusznika na krótko kręci ale nie odpala
co byś mi radził od czego zacząć szukać ???

kosmos2011:
Czy w czasie uruchamiania masz wciśnięte sprzęgło?

Zawach:
Oczywiście ze z wciśniętym z chłopakami podpinalim pod kompa i szukaliśmy  trochę po wiązkach kabli i zauważyliśmy ze brakuje środkowej cześci skrzynki bezpieczników są dwie kostki czarna ii biała i tam musi przychodzić moduł z bezpiecznikami bo nawet w schemacie pod pokrywką bezpieczników jej brak może mi ktoś wysłać zdjęcie kompletna otwartą skrzynkę bezpieczników do mojego modelu z brakująca częścia (modułem bezpieczników) w samym środku żebym wiedział czego szukać co kupić  ??

[ Dodano: 2017-04-08, 16:56 ]
Auto odpalone brakowało tej części skrzynki bezpieczników oddałem elementy karoserii do malowania i lakiernik prosi mnie o kod koloru może mi ktoś pomoc kolor CREAMY WHITE
nr vin TMAD351UAEJ125560

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej