Więc to będą raczej wskazówki bo robiłem to z miesiąc temu i tak bardzo dokłanie nie pamiętam :-)))
1. Ściągasz plastik drewnopodobny, jest na zatrzaskach tylko ale ostrożnie. Podważ czymś najpierw po stronie pasażera, potem bliżej konsoli, po stronie kierowcy i przy konsoli, wychodzi z popielniczką razem. Odpinasz kostke przy popielniczce i masz go wyjętego.
2. Pod klapką schowka na górze konsoli dwie śrubki i wyciągaz schowek. Pociąg za otwartą klapkę. Pod tym są dwie śrubki (nie pamietam dokładnie) jak to będziesz miał na wierzchu to zobaczysz. Trzymają konsole centralną od góry.
3. Nie jestem pewien czy od dołu tam gdzie popielniczka nie ma śrubek 2 szt. - wymacaj, zobacz.
4. Pod ta drewnopodobną listwą są śrubki i odkręcasz je.
5. Wyjmujesz centralną konsolę jak już nie ma śrubek to reszta trzyma się na zatrzaskach.
6. Odłączasz kostki.
7. wypychacz interesujące Cie wyłączniki, podważ małym płaskim śrubokrętem bo są na małych zatrzaskach po bokach.
8. z Boku włącznika są dwie żaróweczki (takie płaskie gniazdo okrągłe). Jedna jest od podświetlenia a druga pali sie jak obieg jest włączony. Podłącz do kostki, włącz światła i zmierz miernikiem czy jest tam prą. Jeśli jest to żaróweczka do wymiany. Odkręcasz śruboktęrek, podważasz i wyjmujesz. żaróweczka jest razem z oprawką i tu zaczyna się problem bo nie wiem gdzie takie żaróweczki dostać. Możesz ją odłączyć od oprawki odwijając jej nóżki od oprawki i sama w sobie wygląda jak dioda z drucikami cieniutkimi. Spróbuj szukać w sklepach elektronicznych bądź może takie z częciami też będą mieli coś takiego. Na żaróweczke jest taki gumowy kondomik dający kolor podświetlnia. Skręcasz wszystko do kupy w odwrotnym kierunku.
Mam nadzieję że troszkę pomogłem.
Powodzenia