Forum > Pony / Excel
Pony wymiary bagnetu automat
robsonthc:
Witam wszystkich
Ponieważ ostatnio w jakimś cudem zaginął mi bagnet od automatycznej skrzyni mam prośbę o podanie wymiarów bagnetu wersja 1.5 kat automat 93 r.
interesowały by mnie długości od gumowej uszczelki do końca no i oczywiście max i min mierząc od góry uszczelki
starygutek:
Nie wiem czy nie dorwałeś już takowego bagnetu, niemniej jednak w takich sprawach zawsze piszę do ASO.
Mnie nowy bagnet do Accent-a kosztował 28zł w ASO właśnie, więc nie ma co raczej oczekiwać że ktoś poda wymiary, automatami mało kto jeździ.
Bagnet będziesz miał na zamówienie, ale tanio jak barszcz i taniej jak na szrocie, na którym hrabia policzył mi 50zł!
robsonthc:
Niestety serwis rozkłada ręce a szroty nawet nie wiedzą o czym mowie. Zostaje wysłanie koreańskiego gowna na złom.
Złośnik:
Kolego spokojnie. Zaraz Ci podam numer katalogowy bagnetu. Dzwonisz do ASO, prosisz z działem części i podajesz numer katalogowy. Napewno będą mieli - kwestia poczekania tygodnia lub dwóch.
Oto twoja część:
Numer katalogowy: 46550-36002
Obrazek:
robsonthc:
aso Wrocław sprawdzali 2 dni i nic nie znaleźli twierdzom ze taki model nie jeździł w europie. Identyczna skrzynia jeździła w EXCELU z 94r 1.5
Nawigacja
[#] Następna strona