Forum > S-Coupe / Coupe / Veloster

Amortyzator prawy tylni-problem z tuleją

<< < (2/4) > >>

BartBartez:
JA zawsze kupuje gazowe Sachsy(niestety do Scoupe kosztują około 250 zł/szt) i nigdy mnie nie zawiodły. Nie jedź do serwisu bo sporo kasują. Poszukaj jakiegoś warsztatu. W Scoupe wymiana tego jest tak prosta, że nie powinni skasować więcej niż 120 zł za robotę(czas około godzinki). Tylko przypilnuj żeby dokręcili na lewarku tak jak pisałem

on86:
mam jeszcze pytanko. W czwartek lub piątek będę miał już amorki na tył. Czy po wymianie trzeba jechać ustawić zbieżność:?:

maspex:
Sluchaj...ja ostatnio wymienialem sam amorki,trwalo to moze godzine,dzien wczesniej psikalem na sruby wd40...potrzebne 2 klucze,podnosnik i pieniek,trudnosc zerowa,nie trzeba zbieznosc ustawiac. U mnie tyl latal jak furmanka,kupilem najtansze olejaki na allegro KAMOKA 106zl z wysylka(za 2szt),wymienilem,autko sztywne z tylu,trzyma :D

mariusz:
ja sie podepne pod rozmowe musze kupic dwa amorki ale niestety za bardzo kasy niemam czy te co wy opisujecie za 100zl dlugo pochodza?

BartBartez:
Kiedyś awaryjnie założyłem przednie amorki za 180zł/szt (cena hurtowa) firmy Magnum. Po miesiącu puściły olej

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej