Forum > Matrix / ix20

[Matrix] Klimatyzacja

(1/3) > >>

c-matix:
Czy  ktoś  ogarniał  pozbycie  sie funkcji włączania się  samoistnie klimatyzacji po  ustawieniu  nawiewu na szybe . Dla  jednych jest to  bajer  ale mnie  denerwuje  bo  rzadko użytkuje  klime.  No i  czy ktoś wie  jak  zdemontować gałki nawiewu  oraz  te  całą  duża  ramkę wokół radia. Może tam  znajde  co te  funkcje  automatycznie uruchamia.

tomek_27:
W matrixie z klimatyzacją automatyczną jest tak samo.Jest to wkurzające i obawiam się,że nic z tym się nie da zrobić.Przydaje się to tylko gdy zaparowana jest szyba.Poza tym po każdym uruchomieniu silnika trzeba A/C wyłączać.

c-matix:
No  właśnie ja mam zwykłą klime i podejrzewam że sygnał idzie  z  pokrętełka od regulacji miejsca  nawiewu. Trzeba by go  rozebrać i rozgryść sprawe.

kosmos2011:
C-matix w profilu na górnej belce forum można już samodzielnie zmieniać dane auta wpisz Matrixa zamiast Atosa.

http://www.mycarforum.com/topic/2324088-removing-hyundai-matrixs-centre-console-with-pics/?hl=%2Bremoving+%2Bconsole+%2Bmatrix

c-matix:
Podziękować.
Dane  zmieniłem.
Wiem  że kiedyś  widziałem na jakimś  forum Getza  rozterki na temat tej klimy  ale nie  pamiętam jak to się skończyło.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej