Forum > Accent

[Accent LC] Amortyzatory tylne accent LC

(1/2) > >>

Artur:
Witam, czy amortyzatory od accenta z roku 94-97 podejdą do accenta LC z 2000r. ?
Chodzi mi mianowicie o takie amorki LINK

[ Komentarz dodany przez: IgoReCzeK: 2012-02-28, 10:03 ]
Umieszczanie linków do Allegro jest zabronione regulaminem (punkt: III/10/b). Proszę niezwłocznie poprawić post! Kolejne przypadki będą kończyć się ostrzeżeniem.  :roll:

lukaszl86ldz:
szczerzenie wiem ale może tez inni niech się wypowiedzą zoabcz też to

http://allegro.pl/niemieckie-amortyzatory-hyundai-accent-97-2003-tyl-i2106381882.html

[ Komentarz dodany przez: IgoReCzeK: 2012-02-28, 10:03 ]
Umieszczanie linków do Allegro jest zabronione regulaminem (punkt: III/10/b). Proszę niezwłocznie poprawić post! Kolejne przypadki będą kończyć się ostrzeżeniem.  :roll:

Artur:
hmm, poczekam na opinie innych bo wolałbym te SP amorki  ;-)  Z przodu wymieniłem tydzień temu, teraz przyszedł czas na tył  :mrgreen:

Lookas:
od 94'-97' powinny podejsc, ale bedziesz musial odrazu zorganizowac sprezyny bo sa calkowicie inne. poza tym nie ma napisane tam nigdzie ze to sa SP tylko jest zdjecie takie. ja kiedys prawie kupilem "bilsteina" prawie.
z tej aukcji drogiej powinno byc dobrze, ale szukaj raczej gozowych amorow- sa lepsze. pzdr.

Artur:
hmmm więc zupełnie sie nie opłąca ich kupować, lepiej dołożyć parę zł i kupić lepsze amorki, niż nowe spręzyny.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej