Forum > Tucson JM

Klamki wewnętrzne Tucson-Santa Fe takie same?

(1/3) > >>

Piotrek79:
Witam.
Mam pytanie, czy klamki wewnętrzne są takie same, czy się nadadzą z Santa Fe do Tucsona?

Krzecha:
Pomysł bardzo fajny ;-) , ale raczej ciężki do uzyskania, choć nie mówię że nie niemożliwy!

mocowanie samej klamki na pewno nie będzie pasować, ale kto wie jak by wyjąc nita trzymającego uchwyt i guzik blokowania,
może i udało by się to przełożyć, roboty na pewno dużo, zakładam że jakaś sprężynka też tam siedzi.
Trzeba by jeszcze to fizycznie zmierzyć po długości i szerokości. Niestety nie znam nikogo kto by jeździł Santa Fe.
Kiedyś podobnie gdybałem ale akurat nie o klamki mi chodziło co bardziej o siedzenia z Santa Fe,
te elektrycznie regulowane, fajna sprawa  :-D

Piotrek79:
Zdjęcia też patrzyłem, ale nie oddają tych wymiarów. Kupię jedną od Samta Fe i zobaczę.
Swoją drogą ciekawe czemu do Tucsona nie dawali takich srebrnych?

Arni71:
Szczerze - nie ma co zazdrościć - miałem do niedawna Santa Fe i miałem chromowane klamki wewnętrzne, fajnie wyglądają ale w moim egzemplarzu, chrom odłaził z nich płatami i zrobiły się ostre krawędzie.
Przestało być ładne i dodatkowo można się było skaleczyć więc trzeba było usuwać odstające fragmenty chromu co pogarszało ich estetykę :(

Nie myślałem o ich wymianie więc nie wypowiadam się odnośnie zamienności klamek.

Piotrek79:
No to teraz muszę to przemyśleć :) bo żeby nie było ''zamienił stryjek siekierke na kijek'' :) :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej