Forum > Tucson JM

Drżenie pedału sprzęgła.

<< < (3/4) > >>

kosmos2011:
Wpisują rok modelowy lub datę pierwszej rejestracji potem w Polsce powielają nieścisłość.

Z takich ciekawostek masz A.Q.S i podgrzewane miejsce na przedniej szybie gdzie parkują wycieraczki.

Shadows:
AQS chyba nie działa, miał odcinać gdy poczuje spaliny, ale ja je czułem już dwa razy a system nie wyczuł :) Specjalnie tego nie potrzebuję, więc nie zastanawiam się nad nim.

Podgrzewane wycieraczki fajna sprawa, szkoda, że nie cała szyba grzana jak mam w Transicie, bajer na zimę.

Rubryki "auto2" nie mam jak zmienić, brak opcji w profilu. Coś ostatnio admin zmieniał, więc jest 2006.

igla:
Co to sprzęgła miałem podobne objawy po wymianie i przejechaniu jakiś 500-1000km. po przejechaniu kolejnych 500km drżenie ustało.

Chciałem zaznaczyć że wymieniłem sprzegła na oryginał (druga linia produkcyjna). Tak to nazywają w KIA/HYUNDAI. koszt 870zł w cenie łożysko, tarcza i docisk. teraz robiłem kolejne 500km i zero drżenia.

Co do hydraulicznego sprzegła, hmmmm mi mówiono że mam sprzęgło na lince
nr VIN mojego auta KMHJN81BP7U686157

Shadows:
U mnie sprzęgło było wymieniane 11 tysięcy kilometrów temu.

kosmos2011:
Bardzo przepraszam za nieścisłość w XXI wieku sterowanie sprzęgłem linką stosowano tylko w Atosie.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej