Forum > Tucson TL

Polskie Forum Tucson TL 2015-

<< < (6/8) > >>

Julian:
Bardzo się uśmiałem 😄😄😄

marcelini:
Moje posty zaczęły tam podlegać moderacji... Ciekaw jestem czy Ci, którzy tam jesteście "też tak macie", czy mi się przytrafiło...

Julian:
@Marcelini, przed końcem mojej kariery na HT pofatygowałem się i sprawdziłem kilkanaście swoich postów. Zdziwiłem się, jak zauważyłem, że niektore w ogóle zostaly usunięte, a w niektórych zmieniona treść. Myślę, że nie tylko mnie to  dotyczyło i dotyczy.
"Wielki brat" czuwa😄. Swoją drogą, że ten czlowiek nie ma nic innego do roboty 😄.

marcelini:
Ale proszę Cie, Julian... Napisałem (a właściwie tylko po to aby się przekonać co zrobi) post na HP dlaczego jestem moderowany i co?? Post nie został zaakceptowany bo.. "Treśc posta nie dotyczy tematu dyskusji"...  :mrgreen:  :mrgreen:
Dno i metr mułu. Ewidentnie trzeba się ewakuować

wrobel:

--- Cytat: "marcelini" ---Moje posty zaczęły tam podlegać moderacji... Ciekaw jestem czy Ci, którzy tam jesteście "też tak macie", czy mi się przytrafiło...
--- Koniec cytatu ---

Nawet nie chce tego sprawdzać  :-P
Najlepsze jest to, że chyba w akcie desperacji wyłączył moduł prywatnych wiadomości  :lol

edit.
Moje nie podlegają moderacji, ale właśnie naskrobałem tam mojego ostatniego posta (mam nadzieję) o usunięciu konta.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej