Forum > i30 FD

[i30 FD] Wtyczka

<< < (2/8) > >>

kosmos2011:
No teraz już się rozjaśniło bardziej  :-D

bobekos:
Patrzyłem lusterkiem ale nie znalazłem miejsca na tą wtyczkę... :/ Jeżdżąc nic nie zauważyłem aby mi brakowało ale wiadomo... :)

adrian89:

--- Cytat: "zapsi92" ---Witam, nie orientuje się przypadkiem ktoś od czego może być taka oto wtyczka, znalazłem ją wpiętą w zaślepce obok wyłącznika ESP? Pozdrawiam
--- Koniec cytatu ---

Jak z prawej strony to do regulatora podświetlenia deski rozdzielczej jak z lewej to od wysokości świateł :)

bobekos:
O, ale gdzie jest przycis jej regulacji? Może moja wersja tego auta ne obsluguje i kabel wisi bez przyczyny...

adrian89:
Nic nie wisi bez przyczyny. Widocznie fabrycznie ktoś o to nie prosił. Generalnie masz wiązkę wyprowadzoną i możesz sobie wpiąć regulator. Sam takiego szukam do swojego tylko u mnie jest zaślepka wpiętawa kabel by to ładnie wyglądało. Regulator w serwisie kosztuje ok 250 zł a na allegro jak jest to sprzedają w kompletach cały ten panel. Samego regulatora nie spotkałem póki co. A wersja ang niby ok ale byś regulator odwrócić do góry nogami bo niestety ramka jest półokrągła a z prawej strony Ci się nie wepnie chyba że szczeliny Ci nie przeszkadzają. Zresztą zobacz sobie ten panel w europejczyku a w angliku i zobaczysz o co kaman...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej