Forum > i30 FD

[i30 FD] Wtyczka

<< < (6/8) > >>

dziobo07:
Tak

kosmos2011:
W tym temacie są dwa osobne wątki o wtyczce 16 pin i 2 lub trochę więcej pin. Nie mają ze sobą nic wspólnego i to trzeba brać pod uwagę przy odpowiedziach.

arni_23:
Ale fajnie się czyta odpowiedzi, sorki kolego bobekos ale nieuważnie śledzisz odpowiedzi, odpowiedź o wtyczce do reostatu dotyczy zapytania kolegi zapsi92, który na zdjęciu pokazuje trzy-pinową wtyczkę, a kolega dziobo07 odpowiada na pierwszy wątek koledze bobekos z wątku 3, no uśmiałem się trochę z tego galimatiasu.
Mam prośbę, drodzy użytkownicy forum, czytajcie ze zrozumieniem i śledźcie wątki poruszane w poście, bo bałagan robicie.

adrian89:
Ja zacytowałem do którego posta kieruje odp a kolega podłapał bo odp pod jego postem. W każdym razie użytkownik zapsi92 już otrzymał odp, która w moim przekonaniu jest wystarczająca. Więc myślę, że temat do zamknięcia. Bo jakoś nikt użytkownikowi bobekos nie umie pomóc szczególnie, że nawet nie znalazł odp sam w schemacie.
Cóż wtyczka widmo :D

bobekos:
Dlatego na razie ją chowam głęboko w swoje i30 żeby mi się już nie pokazała. Macie rację że trochę się tu bałagan zrobił ale nie chciałem robić nowego tematu. Pozdrawiam

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej