Forum > i40 VF

[i40 VF] Dywaniki do i40

<< < (2/5) > >>

i40 brytyjczyk:
http://hyundaiparts.ie/parts/?i40-accessories-saloon-2012-on,25,2

Pewnie w Polsce też można w serwisie zamówić. Bardzo elastyczna guma, niezła jakość, z obramówką, woda nie spływa.

waszek_rmc:
Tez się przymierzam do zakupi dodatkowego kompletu dywaników gumowych. Oryginalne nie są przesadnie drogie, pytanie czy faktycznie są krótkawe tak jak wspomniano wyżej? Jest zatem sens ładowania się w oryginalne?
Czy kupując dywanik do bagażnika w kombi, tez macie jakieś doświadczenia co do oryginałów?

JACKAUTECZKO:
Witam

Chciałem się pochwalić nowym nabytkiem dywaników , nie ważne  że kosztuja ale spełniają swoją rolę i są moim zdaniem bardzo estetyczne .

Moim zdaniem fajne , ja jestem zadowolony
//www.youtube.com/watch?v=Ad3mPLWvECk

Pozdrawiam

waszek_rmc:
Dywaniki fajne, pelen szacun za filmiki:) Widać jak kolega uwielbia swoje auto:)

JACKAUTECZKO:
Witam

Dziękuję kolego , to miłe .
Każde swoje auto traktuję tak samo tzn ze dbam o czystość chociaż nie zawsze można poświęcić temu tyle czasu . Ale kiedyś miałem takie dywaniki z gumy tzw rynienkowe i pewno razu okazało się , że pod wpływem temp te boczne rynienki się trochę odginały i miałem tyle wody w dywanie że po pewnym czasie to była masakra. Ile ja się nasuszyłem. kilogramy gazet. Bo najlepiej wyciągają wodę.
Po pewnym czasie natrafiłem na  fajne dywaniki , ni to z gumy ni to z tworzywa , ale wyprofilowane i z wysokimi rantami. To był MB w 211 i od tamtej pory do każdego auta szukam podobnych.
Znalazłem i mam i jestem zadowolony.
Rzucają się w oczy , nawet znajomi pytają gdzie takie wynalazki się kupuje ha ha.
To też mile.

Dziękuję i pozdrawiam

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej