Forum > Tucson TL

opony zimowe z felgami

(1/3) > >>

siwy2414:
Witam mam pytanko odnośnie opon zimowych i felg aluminiowych chce zakupić felgi 16 cali opony zimowe 215/70. problem jest z ET czy już ktoś z Was posiada jakiś konkretny model felgi o w/w rozmiarze  która pasuje do Tucsona? i czy czujniki ciśnienia muszą być w kołach (ASO-jak się ma do tego) Pozdrawiam

rafus22:
witam odnosnie felg to nic ci nie powiem ja zakupiłem opony  zimowe  w takim  samym rozmiarze jak letnie ,natomiast czujniki ciśnienia nie wiem ale u zony do  toyoty kupiłem alusy bo na stalowych był  i czujniki ciśnienia  zostawiłem w stalowych bo  przekładanie czujników  im nie służy  jedyne co jest to świeci się kontrolka własnie od czujników  ale tylko świeci bo są auta ze  dodatkowo  jeszcze jest sygnał akustyczny bez przerwy .A czujniki nie są tanie !!

siwy2414:
Dzięki rafus rozważalem opcje zakupu samych opon ale jednak zostaje przy kompletnych kołach poczekam na tucsonowiczow którzy już owe  posiadają pozdrawiam

cinek1:
Ja tam zakupilem zimowki ten sam rozmiar co letnie i jade do aso wymienic same opony

rafus22:
opony do  ASO ???  do tego nie trzeba  raczej  ASO! hahaaaaaa........

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej