Forum > i20

[i20 GB] Dokładka tempomatu i sterowanie radia w kierownicy

<< < (9/11) > >>

Pique:
Poradził sobie kolega z tematem? Ja zakupiłem autko w fajnej wersji i z dobrą historią bez tempomatu jednak...chciałbym go dołożyć. Pisałem już do kolegi wiadomość prywatną, ale nie wiem czy się odezwie. Jeśli masz jakieś wskazówki na temat montażu co jest potrzebne byłbym wdzięczny. Również mam kierownicę multimedialną, ale podana strona nie działa już chyba bo nie mogę znaleźć sekcji z tym zwijaczem

wawu1991:
Panowie pisałem do autora tego tematu w sprawie montażu tempomatu ale nie odpisuje na maile :( Jako że posiadam najniższy model i20 bez tempomatu i radia BT chcę takie rzeczy sobie dołożyć do auta. Wiem że potrzebuję zwijak do kierownicy o numerze 93490-K7210, kierownice multi-funkcyjną z funkcją tempomatu. Znalazłem również radio z BT. I tutaj jest moje pytanie czy samo radio wystarczy czy razem z radiem jest jakis dodatkowy moduł BT oraz czy będę potrzebował jakiegoś dodatkowego kabla aby sterowanie z kierownicy radiem oraz funkcja BT działała? Wrzucam zdjęcia aby można było łatwo zobaczyć co znalazłem w sieci.

Pique:
Skontaktowałem się z autorem wątku w sprawie dokładki tempomatu. Po założeniu można cieszyć się oryginalnymi, nowymi przyciskami a sama kierownica nie jest uszkodzona po montażu. Ja jestem zadowolony bo tempomat w moim przypadku na trasie bardzo przydatna rzecz. Tak więc polecam zdecydowanie :)

wawu1991:

--- Cytat: Pique w 30 Kwiecień 2023, 21:18:21 ---Skontaktowałem się z autorem wątku w sprawie dokładki tempomatu. Po założeniu można cieszyć się oryginalnymi, nowymi przyciskami a sama kierownica nie jest uszkodzona po montażu. Ja jestem zadowolony bo tempomat w moim przypadku na trasie bardzo przydatna rzecz. Tak więc polecam zdecydowanie :)

--- Koniec cytatu ---

Czy udało Ci się samodzielnie zakupić zwijak czy Twoje auto już posiadało odpowiedni zwijak?

Pique:
W moim przypadku wszystko już było, wleciał tylko  kompletny panel do sterowania oraz oczywiście przewody do podłączenia. Mam w aucie stację multimedialną oraz obsługę Bluetooth

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej