Forum > Santa Fe SM

[Santa Fe SM] Schemat centralki

<< < (2/3) > >>

kosmos2011:
W tym jaki i poprzednim temacie który popełniłeś jest zawarty schemat instalacji elektrycznej.

Czy na pewno znalazłeś ETACS?

Altaro:
To jest ten element tak ? Jest on zamontowany wciśnięty w skrzynkę bezpieczników, za pomocą tego białego złącza, a z boku wychodzą dwie kostki oraz antena :

I to w któreś z kabli z tych bocznych podłączeń, muszę wpiąć swoja sygnały otwarcia i zamknięcia ze swojej centralki tak ?

Serio staram się ale na prawdę nie rozumiem tych schematów...

[ Dodano: 2017-03-27, 20:42 ]
Patrze na schematy Anti-Theft-Circuit oraz Door-Lock-Circuit bo to chyba o nie chodzi i w niczym nie przypomina mi to tego co widziałem pod kolumną kierownicy. Po prostu chyba nie potrafię tego czytać...

kosmos2011:
II

Altaro:
Achaaa czyli to w cale nie te dwie boczne kostki, tylko duża kostka w skrzynce bezpiecznikowej, zgadza się? Jeśli to o to chodzi to nie dziwię się że nie mogłem znaleźć sygnału....

[ Dodano: 2017-03-27, 20:56 ]
Powiedz mi jeszcze, czym jest ten pierwszy schemat ? Jak to czytać ? Co przedstawia to szare pole ?

[ Dodano: 2017-03-28, 14:38 ]
Zajrzałem dzisiaj do tego miejsca które zaznaczyłes strzałka czyli po środku. Znajduje się tam czarna kostka której zdjęcia prezentuje poniżej. Niestety nie ma tam takich kolorów

kosmos2011:
Mała pomyłka złącze M13-3 to połączenie ETACS z ze skrzynką bezpieczników.

Wyjście sygnału LOCK/UNLOCK jest na złączu I/P-M na pinie 5 (żółty)  i 6 (biało-czarny).
.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej