Forum > Tucson JM

Kamera cofania, jak zamontować.

<< < (2/4) > >>

tofik82:
mam kamerke dołaczona do wideorejestratora, nie jest to zaawansowany produkt - sprobuje wraz z castorama cos wykombinowac

Arni71:
Kupiłem Tucsonka z kamerką w ramce tablicy rejestracyjnej - jest OK
Na dobrą sprawę są chyba tylko dwie rozsądne opcje - ramka tablicy i jako element podświetlenia tablicy. Jakoś nie wyobrażam sobie innej opcji w przystępnej cenie i prostej w montażu

Shadows:
Są jeszcze różnego rodzaju kamerki, które możesz umieścić np pod zderzakiem albo za szybą tylną, ale Tucson ma chyba każdy przyciemnianą, więc tutaj to odpada, ale pod zderzakiem widziałem kamerkę.

Pierwsza wpuszczana w zderzak jak czujniki cofania, druga przykręcana.
Jest spory wybór różnych kamerek.

fender:
Ja kupiłem dedykowaną do tucsona JM montowaną zamiast jednej z lampek oświetlenia tablicy. Wcześniej chciałem umieścić gdzieś pod blendą, w okolicy klamek otwierania klapy i szyby ale skoro jest gotowe rozwiązanie bezinwazyjne to nie było sensu kombinować.

Arni71:

--- Cytat: "Shadows" ---Są jeszcze różnego rodzaju kamerki, które możesz umieścić np pod zderzakiem albo za szybą tylną, ale Tucson ma chyba każdy przyciemnianą, więc tutaj to odpada, ale pod zderzakiem widziałem kamerkę.

Pierwsza wpuszczana w zderzak jak czujniki cofania, druga przykręcana.
Jest spory wybór różnych kamerek.
--- Koniec cytatu ---

Wiem że jest dużo różnych opcji ale chyba te które wymieniłem są najmniej inwazyjne, nie trzeba robić żadnych dodatkowych otworów w zderzaku i nic z niego nie wystaje.

Z powodu niechęci do dziurawienia zderzaka zamontowałem elektromagnetyczny czujnik cofania :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej