Forum > Getz
[Getz] Pierwszy większy wyjazd GETZem - Co sprawdzić? Jechać
Rusek:
Ok, warto wiedzieć. To jak mówisz że kluczy wozić nie muszę to będzie 5 kg mniej ale jak stanie to będzie na Ciebie ;-). A tak poważnie, mój drugi samochodzik też mi nigdy nie staną a niedługo 200tys km wpadnie. Jedyny problem to drobiazgi które doprowadzają mnie do nerwicy i korozja. Nie wiem jak będzie w Getzie, narazie padł mi tylko centralny. Uszkodzona Sonda i uszkodzone gniazdo zapalniczki było gdy kupowałem autko więc jak na razie jest nieźle w porównaniu do Kalinki.
Akustyczny:
Hej, ja bym się na Twoim miejscu nie bał, bo sam w marcu przejechałem prawie 720km w ciągu 48 h :)
To chyba Twoje rejony nawet: Warszawa-> okolice Rzeszowa, i z powrotem.
Zero problemów.
Parę miesięcy wcześniej miałem zmienianą belkę zawieszenia przód (zjedzona totalnie rdzą), ale jeśli u Ciebie jest OK, to zazdroszczę :)
2005r, 1,3l, benzyna+LPG, bez klimy
shiftyyy:
Kolego bez obaw, w tamtym roku pojechałem nim na wakacje 1750 km w obie strony :) bez problemu i z klima, silnik 1.1 2007 rok (przebieg 70 tys). Dystans 200 km co chwile jeżdżę i daje rade. Ważne żebyś sprawdził to co napisałeś. Pozdrawiam
Akustyczny:
Panowie, zazdroszczę Wam klimy w Gacku i małego przebiegu - tylko to mnie wstrzymuje przed dłuższymi podróżami (za granicę). U mnie na liczniku prawie 150 000, a w gorące dni trudno oddychać w środku :P
Koowi:
Osobiście Getzem 1,3 82KM 2003r 170k+ przebiegu pokonuje trasy 100km dziennie minimum często ponad 250km prędkościami średnio 130km/h i nie mam żadnej obawy ze stanie mi po drodze wiec śmiało jedz dodam że często tez auto ciągnie przyczepę o wadze całkowitej niecałej tony wiec bez problemu dasz rade
Nawigacja
[#] Następna strona