Forum > ix35 EL

[ix35 EL] HALOGENY

<< < (2/2)

kosmos2011:
Powinien być w tym miejscu.

Teraz najprościej to kupić lampy. przełącznik przy kierownicy i przekaźnik i połączyć to w sposób konwencjonalny. Oryginalnie cały układ był sterowany przez BCM.

1979and:
Masz racje, można to podłączyć w typowy sposób o tym nie pomyślałem :-> ,wiec dzięki za pomoc :-D

[ Dodano: 2016-07-13, 19:38 ]
Ale mam jeszcze jedno pytanie,jeśli nie przynudzam :mrgreen: czy mogę zamontować tego typu światła do jazdy dziennej wiedząc ze nie mam instalacji pod hal. moim zdaniem raczej nie ma to wpływu na instalacje :-?

[ Dodano: 2016-07-14, 09:49 ]
kosmos2011, daj proszę inf czy może to siąść u mnie , takie zestawy są dostępne na allegro, moim zdaniem nie powinno być problemu z montażem jeśli nie mam org.halogenów i inst elektr do nich ale wolałbym się upewnić ;-) nie są tanie :cry:

kosmos2011:
1979and jeśli Twój post jest ostatnim w temacie to co dodajesz do niego w następnych dniach: [ Dodano: 2016-07-13, 19:38 ] [ Dodano: 2016-07-14, 09:49 ]  nie powoduje że post ma status nieprzeczytany i nikt nie wie że coś dopisałeś.

Żeby było ok trzeba po dopisaniu w następnym dniu wejść w Edytuj z prawej strony zaznaczyć treść postu potem kopiuj i dalej krzyżykiem koło Edytuj trzeba usunąć post i kliknąć ponownie Odpowiedź wklejając zaznaczoną treść postu.

Jeśli chodzi o światła do jazdy dziennej to przeczytaj ten temat http://hyundaiklub.pl/forum/viewtopic.php?t=627&postdays=0&postorder=asc&highlight=dziennej&start=0

1979and:
nie bardzo rozumiem tamten post,
 :-P mi nie włączają się światła automatycznie po uruchomieniu jeśli sam tego nie ustawie,mogę włączyć światła mijania na stałe i po zgaszeniu samochodu wyłączeniu je 2 razy zamykając samochód z pilota a jeśli zapomnę i tak gasną po ok 30 sek. dlatego chciałem zamontować światła do jazdy dziennej żeby nie załączać mijania.. po za tym podobają   mi sie ten rodzaj ledów  :-) tylko czy to zamontuję  :?: nie chce władować kasy bez sensu :-/

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej