Forum > Santa Fe SM
[Santa Fe SM] Oleje
felkner:
vanhelsing:
Nie wiem do czego wyciągnąłeś te instrukcje? Ani to nie pasuje do naszej dyskusji ani do niczego. Pasuje to tylko do stanu twojego umysłu-kompletny bałagan i brak logiki. Posty oczywiście można edytować. Ale ty nie edytujesz jak twierdzisz literówek, tylko dopisujesz więcej tekstu niż początkowo było w poście i zmieniasz sens swojej wcześniejszej wypowiedzi. Ja odpowiadam tobie, ale po dodaniu okazuje się że post na który odpowiadałem ma już zupełnie inna wymowę. To bez sensu. Proszę też nie kierować mnie na jakieś douczanie i pogłębianie wiedzy. Jesteś nadętym gburem, który według siebie pozjadał wszystkie rozumy w dodatku złośliwym, bo tylko dlatego że mam inne zdanie wróżysz i życzysz mi remontu. Mam w nosie twoje oleje i twoją kosmiczną wiedzę o silnikach.
felkner:
vanhelsing:
--- Cytuj ---Chłopie ogarnij się przyszedłeś na forum skomleć o porady to ja już na tym forum byłem na starym forum zresztą też
--- Koniec cytatu ---
Coś ci się pomyliło. Nie pojawiłem się na forum skamleć o porady, tylko żeby być jednym z wielu równoprawnych użytkowników. Czasem o coś zapytać, czasem pomóc komuś innemu jeśli znam odpowiedź na czyjeś pytania. Ale na pewno nie mam w stosunku do innych takiej aroganckiej postawy jak ty. Nie życzę nikomu źle tylko dlatego że ma inne zdanie. Jestem zszokowany, że wystarczy nie zgodzić się z tobą w czymkolwiek a pojawia się u ciebie wyjątkowe przekonanie o swojej wyjątkowej wiedzy i nieomylności. W dodatku jest w tobie sporo agresji.
--- Cytuj ---Olej Polecany do naszych 2.0 CRDI to MITASU ULTRA DIESEL CI-4 5W-40 :
--- Koniec cytatu ---
Przypominam, że dyskusja zaczęła się od tego tego twojego zdania i mojego prostego pytania: kto poleca olej Mitasu do 2.0 CRDI. Jeszcze nie odpowiedziałeś na to pytanie. Może i Mitasu to dobry olej, nie przeczę ale nie o to mi chodziło w tej dyskusji. Chodzi o to, że to ty polecasz Mitasu, to jest twoja subiektywna opinia i nie potrafisz się do tego przyznać, tylko traktujesz swoje słowa jak prawdę objawioną którą wszyscy muszą stosować w swoim życiu, bo inaczej będą mieli silnik do remontu. Generalnie jestem w szoku, że tyle złych emocji i życzeń remontu mojego silnika zamieściłeś w tej jednej skromnej dyskusji. :shock:
felkner:
Nawigacja
[#] Następna strona