Forum > Accent

Bierze olej

<< < (6/19) > >>

kudlaty:
Nie kolego zużycie spadło do akceptowalnej (dla mnie) ilości i pozostałało na taki poziomie.

BartBartez:
No to na temat oleju "high mileage" dokładnie Castrola. Wlałem kiedyś taki olej do Scoupe zachęcony hasłami reklamowymi. I co??? Olej po 3 tyśkm nie wykazywał własności smarujących nawet między palcami(zacierał się). Był po prostu gorszy niż polski Lotos(a myślałem, że gorzej byćnie może).
Pozdro dla wszystkich

Jarek:

--- Cytat: "kudlaty" ---zużycie spadło do akceptowalnej (dla mnie) ilości i pozostałało na taki poziomie
--- Koniec cytatu ---

Gdybyś był tak uprzejmy i podał jeszcze jakie to dla Ciebie jest akceptowalne zużycie oleju?

Kris_DG:
Koledzy ja mam accenta 200r 1,3 iii tez bierze mi olej :/ przebieg gdy go kupilem 85tys i juz bral.

Z tym ze z niego po prostu cieknie.
Wymieniłem juz uszczelniacze zaworów wałka wału i jescze bierze. Mniej ale bierze.
A jak podniose samochod to widze od spodu misy olejowej krople oleju

Miromat:

--- Cytat: "Kris_DG" ---Koledzy ja mam accenta 200r 1,3 iii tez bierze mi olej :/ przebieg gdy go kupilem 85tys i juz bral.

Z tym ze z niego po prostu cieknie.
Wymieniłem juz uszczelniacze zaworów wałka wału i jescze bierze. Mniej ale bierze.
A jak podniose samochod to widze od spodu misy olejowej krople oleju
--- Koniec cytatu ---

To taki sam jak mój. I przebieg też prawie taki sam. Ile Ci brał jak kupiłeś, a ile bierze teraz?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej