Forum > i20
[i20 PB] Katalizator silnik benzynowy 1.2.
wafel:
Tak się składa ,że znam tego człowieka. :-D Kolego nie pierwszy raz wypisują w gazetach dziwne informację. Jest akcja naprawcza ? Jest w biuletynie wzmianka ? Ja tego nie wiem, a jeżeli tak to gazetka ma racje.
maxtron:
Problem w Tym że to nie Toyota gdzie akcja serwisowa była by już dawno ogłoszona. Widocznie Hyundai ma gdzieś swoich klientów. Świadczy choćby o tym fakt, że nie odpowiadają na zapytania mailowe.
Jacaw:
--- Cytat: "maxtron" ---Świadczy choćby o tym fakt, że nie odpowiadają na zapytania mailowe.
--- Koniec cytatu ---
Trochę mnie tym pocieszyłeś... bo już myślałem, że olewają tylko mnie, jak widać olewają wszystkich. Chyba pisałem do nich ze 3 razy, dostawałem automatyczną zwrotkę... i na tym koniec. Nikt nawet nie raczy napisać, że ma mnie gdzieś.
maxtron:
Dlatego z tego m.in. powodu zrezygnowałem z zakupu hyundaia ... pomijam już fakt podejścia sprzedawcy w salonie w Rzeszowie - na zasadzie: "bierz co jest i spadaj"
Odniosłem wrażenie, że mają ważniejsze sprawy niż sprzedaż samochodu.
steyr:
Też pisałem do ASO w BB, też olewka. Osobiście jakbym miał kupować nówke sztukę zrezygnowałbym z tej marki. Ale też pewnie nie tylko w Hyundaiu tak podchodzą do klientów.
Nawigacja
[#] Następna strona