Forum > i40 VF
[i40 VF] stukanie i uderzanie na kierownicy, trudna diagnoza
jgrzesiek:
Prośba niech ktoś wrzuci te zdjecia na serwer i wrzuci link bo niestety PW do kolegi arti zostają bez odpowiedzi (nie tylko ode mnie).
wtom:
//www.youtube.com/watch?v=1YS94TPb8Us
yankee30:
Tutaj jeszcze jeden filmik od sonaty krok po kroku :)
//www.youtube.com/watch?v=8Ga5q2c0vUE
bomen:
A próbował ktoś załatwiać problem z "gwiazdką" w ASO? Hyundai wypuścił biuletyn 17-ST-002 w którym rozszerza gwarancję na nią do 10 lat - tyle, że w USA/Australii. Jeżeli ktoś ma dojście, mógłby sprawdzić czy na Polskę i i40 też taki biuletyn wyszedł?
Link do 17-ST-002: https://testing-public.carmd.com/Tsb/Download/118788/5003567
MK33:
Stukało stukało i już nie stuka. Gwarancja kończy się w lipcu więc podjechałem do serwisu i zgłosiłem usterkę. Mechanik wsiadł za kierownicę i przejechaliśmy się przejechać. Na równej drodze nic nie było czuć i koleś stwierdził że jest wszystko ok, dopiero jak mu powiedziałem żeby zjechał na jakąś nieutwardzoną drogę to poczuł. Wjechał później na trzepaki na serwisie i posprawdzali wszystko.
Mechanik przekazał człowiekowi z serwisu że rzeczywiście jest problem na przekładni. No i zaczął się koleś czepiać, że przegląd ostatni nie zrobiłem u nich tylko w zaprzyjaźnionym warsztacie samochodowym. Najważniejsze że uznali wszytko i wymienili to co mieli wymienić. Nie wiem po co była tylko ta gadka że nie muszą uznawać tego na gwarancji. Facet się ogadał ogadał a i tak zrobił. No ale nie dałem się skroić na ten ich przegląd to mu parę stówek uciekło.
Nawigacja
[#] Następna strona