Forum > Matrix / ix20

[ix20] Czy ktos już sprzedawał ix20

<< < (2/2)

ph71:
Sprzedałem swojego ix20 jakieś dwa miesiące temu. Ostateczna cena to wycena wg Eurotax z uwzględnieniem dodatkowego wyposażenia (LPG, hak, tempomat, grzane fotele) oraz +20% od tego.
Jeśli ktoś ma sprawny i zadbany pojazd oraz dobre papiery to sprzedawać bez pośrednictwa salonów, handlarzy itp. bo po co się dzielić kasą z pośrednikiem, jak można bez niego?
Tylko samemu, najlepiej z domu. Wbrew pozorom takich ofert szuka wielu chętnych na auta z drugiej ręki skorych do zapłacenia lepszych pieniędzy niż w jakimś tam  komisie. Zawsze tak sprzedawałem auta po latach i zawsze powyżej ceny rynkowej. Warunek - uczciwa eksploatacja i porządek w papierach bez ściemniania przyszłemu nabywcy.

lukasz.zst:
Za ile sprzedałes i co kupiles

AndrzejK:
Sprzedałem  w serwisie hyundaia i30 wer.Confort 2012 1,4 100KM lakier metalik Satin Amber .Zafundowałem sobie nowego i30 2016 Go! z silnikiem 1,6 135KM wer. limitowana z okazji mistrzostw  w piłce nożnej we Francji

ph71:
Zmieniłem markę, klasę i nadwozie. Mam obecnie inne potrzeby. Miał być i40, potem Passat, Optima.... a ostatecznie kupiłem poliftingową, zmodernizowaną 508 z uturbioną benzyną. I znalazłem się w innym świecie.

rekin323i:

Dodano: 2016-06-13, 14:27

--- Cytat: ph71 --- poliftingową, zmodernizowaną 508 z uturbioną benzyną. I znalazłem się w innym świecie.
--- Koniec cytatu ---

Pogratulować wyboru Peugeota model 508 jest pożądany, świetny silnik po modernizacji w połaczeniu z niską masą 1400-1420kg gwarantuje super osiągi.
Co prawda to nie jest Hyundai ale w życiu warto próbować na przekór stereotypom tak jak byłeś zadowolny z ix20 jako autka.

,,Z ciekawostek z przed lat jak czytałem gwarancje Peugeota to jedna subtelna różnica nie obejmuje odbarwień od słonca na plastikach ( zderzaki atrapy podszybie) wiem to było prawie 10lat temu dziś każde auto ma wszystkie części w kolor wiec problem już prawie nie występuje. ;-)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej