Forum > ix35 EL

[ix35 EL] ix 35 czy ma OCYNK ?

<< < (2/3) > >>

jacek2:

--- Cytat: "zomol" ---radark napisał/a:   
po pierwsze to nie słyszałem o częstych korozjach w hultajach   

Dzwoniłem wczoraj do ASO i mój rozmówca przyznał, że w i30 często zdarzają się naprawy lakiernicze (zwłaszcza rdza na tylnej klapie i dotyczy to nawet rocznych samochodów) korozja występuje także w Getzach. Co do ocynku w ix35 stwierdził "prawdopodobnie" ma :mrgreen: bo tak ich informował producent i nie mieli jeszcze reklamacji ale twierdził też, że w ix35 nie występują stuki w zawieszeniu i akcja klejenia odbojników dotyczyła i30. Nie wiem co o tym myśleć bo akurat o "stukach" w zawieszeniu w ix35 sporo użytkowników pisze, że są więc ta jego odpowiedź "prawdopodobnie" :lol: nie za bardzo jest szczera.

Musisz koniecznie zmienić ASO. Widzę że oni kompletnie nie znają tematu dot klejenia bałwanków (przecież to jedna z głośnych akcji serwisowych), oraz nie potrafią rozwiązać problemu - czyli rzetelnie odpowiedzieć na pytanie odnośnie ocynku w ix 35.

MarekG:
Gdy przymierzałem się do zakupu ixa, pytałem u dwóch dealerów Hyundaia czy karoseria samochodu jest obustronnie ocynkowana i w obydu przypadkach uzyskałem odpowiedź ,, tak jest obustronnie ocynkowana".
Żeby było ciekawiej jeden z dealerów powiedział, że jest to jedno z pierwszych aut Hyundaia w którym zastosowano obustronny ocynk karoserii.
A więc Panowie (i może też Panie), możemy spać spokojnie, chyba że ...
Chyba, że to co mi powiedziano okaże się jedynie kłamstwem marketingowym :).

zomol:

--- Cytat: "MarekG" ---
A więc Panowie (i może też Panie), możemy spać spokojnie, chyba że ...
Chyba, że to co mi powiedziano okaże się jedynie kłamstwem marketingowym :).
--- Koniec cytatu ---

Mam nadzieje, że to prawda bo wczoraj zamówiłem  :mrgreen:

Gringo:

--- Cytat: "zomol" ---wczoraj zamówiłem :mrgreen:
--- Koniec cytatu ---
No to gratki ;-)
A jaki konkretnie?

zomol:

--- Cytat: "Gringo" ---
--- Cytat: "zomol" ---wczoraj zamówiłem :mrgreen:
--- Koniec cytatu ---
No to gratki ;-)
A jaki konkretnie?
--- Koniec cytatu ---

Dzięki  :-D
Kupiłem  1,6 GDI Comfort z rocznika 2012 lecz niestety już po nowej cenie. Oczywiście kolor czarny  :mrgreen:

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej