Forum > ix35 EL
[ix35 EL] Jak wyjąć zagłówek przedni lub wymontowć przedni f
nomi9:
Aktywność naszych zagłówków jest mechaniczna (system dżwigniowy) - o jakich kabelkach piszesz? Coś Ci się chyba poplątało z pirotechnicznymi napinaczami pasów. A kabelki są zapewne od sygnalizacji zapięcia pasów. Zagłówek możesz sobie zdemontować, nie ma problemu.
janmar:
@nomi9
Opisałem własne doświadczenie, z zagłówkiem przedniego fotela pasażera.(innych nie wyjmowałem)Czy wyjmowałeś ten właśnie zagłówek?
Spróbuj,ale ostrożnie.Nie sadzę abym miał wyjątkowy fotel :-)
Pozdrówka.
michalm:
kontynuując temat, ktoś wie jak wyjąc te aktywne zagłówki jakoś bezawaryjnie i nie uszkadzając niczego? w Kijankach ponoć trzeba zdjąć tylną osłonę fotela i odpiąć linkę od nich. Próbował ktoś coś takiego? Pokrowce chce sobie założyć i się zatrzymałem ;)
nomi9:
Witam
W przednich fotelach rzeczywiście są linki od aktywnego zagłówka po jednej na każdy fotel wypiąć je można chyba po zdemontowaniu tylnej plastikowej osłony i zagłówek powinien wyjść bez problemu. Montaż w odwrotnej kolejności. fotki są na znanym portalu aukcyjnym a przynajmniej były w dniu dzisiejszym.
Pozdrawiam
andrea365:
Witam , szukam osoby, która założyła ogrzewanie w fotelach. Proszę o podzielenie się wiedzą i problemami jakie mogę napotkać przy instalacji mat i podłączeniu .
Pozdrawiam
Nawigacja
[#] Następna strona