Forum > Tucson TL

[Tucson TL] Fabryczne nagłośnienie Tucsona-Wasze wrażenia

<< < (3/5) > >>

wuser:
Mam wersję Comfort z fabrycznym Navi, jest w nim DAB, ale nie używam, bo niewiele tam stacji.

robist200:
Cześć
Dla mnie osobiście nagłośnienie to porażka. W zależności od źródła dźwięku gra słabo albo przeciętnie.
Nie pomaga podbicie w Spotify , DAB gra lepiej ale stacji mało i nie te co słucham.
Najbardziej wkurzające jest to że nie można wyłączyć całkowicie dzwonku telefonu, te co są to jakiś folklor koreański  :mrgreen:
Zastanawiam się nad zmianą głośników. Ma ktoś doświadczenie co tam można założyć , ewentualnie lepiej wygłuszyć drzwi ?

marczello:
Witam, mam prośbę, jak będziecie zmieniać głośniki zróbcie fotki z demontażu pokrycia drzwi bo nie za bardzo wiem jak się do tego zabrać

smolik1:
Wczesniej mialem nowego IX35 teraz Tucsona i uwazam ze naglosnienie w IX35 bylo o niebo lepsze niz w Tucsonie. NIby sa basy, niby mozna pozmieniac pozostale zakresy, a dzwiek jest plytki i bez barwy. Nie istotne czy radio, DAB, czy USB. Kiepsko...

slawekk:
Miałem takie samo wrażenie po kupnie samochodu zwłaszcza w porównaniu z poprzednim samochodem gdzie też miałem fabryczne nagłośnienie. Jeśli ktoś nie jest audiofilem i fanem głębokich basów to idzie się przyzwyczaić po jakimś czasie.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej