Forum > i40 VF

[i40 VF] problem z kluczem zbliżeniowym

<< < (4/6) > >>

robaszek127:
Naprawdę nie wiem zobacz sobie historię przeglądów w Polsce jak masz datę pierwszej rejestracji i numer rejestracyjny.
Kluczyki może gościu zgubił a dorobił takie bo było taniej jest wiele możliwości. To może nie skreślać auta ale trzeba sprawdzić sobie dokładnie samochód.
Sam kupowałem auto by miało dobry silnik i ciężko było wybrać. Hyundaia już nie chciałem ze względu na słabą blachę, silniki i części dość drogie.

Cobra_JM:
Pytanie czy to na pewno kluczyki czy może inna elektronika padła , skoro Key Les działa. Ciężko sprawdzić co działa a co nie.
1. rzeczywiście "padły" kluczyki.
2. padła część modułu odpowiedzialna za obsługę centralnego z kluczyków - wtedy pewnie cały moduł do wymiany.
3. bywa że w danym układzie pada sektor odpowiedzialny za coś. B. rzadko tak się dzieje ale się dzieje.
4. specjalista Ci to opanuje ale swoje skasuje - pytanie czy jakby co to ryzykujesz autko tylko z Key Les
Decyzja należy do Ciebie.

Windus:
Cobra_JM orientujesz się jaki koszt takiego modułu?
Żeby nie zaśmiecać wątku tu jest to autko:
http://hyundaiklub.pl/index.php/topic,16383.new.html#new

Windus:

--- Cytat: robaszek127 w 05 Maj 2025, 17:42:58 ---Hyundaia już nie chciałem ze względu na słabą blachę, silniki i części dość drogie.
--- Koniec cytatu ---
To jakie masz autko?

robaszek127:
Nigdy nie sądziłem że tą markę kupię ;D Chciałem Bravo z 1,4T plus gaz lub w ostateczności 1.6 lub 2.0 Multijet. A kupiłem Giuliette. Brat ma, w rodzinie też ma a części na olx tanie jak barszcz. Blacharka tańsza niż do mojego byłego Getza.  Kupiłem ropniaka bo odchodzi koszt instalacji gazowej. A silnik z tych jeszcze pancernych 1.6 choć jak wszędzie ma dpf i trzeba patrzeć kiedy się wypala.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej