Forum > Tucson TL

Alusy, opony w naszych Tusconach

<< < (2/13) > >>

wąski:
Mam drugi komplet czujników.

Spokospoko:
Kupiłem auto na 17 ale od razu kupiłem oryginalne 19 bo są zajebiscie piękne. I nawet zima będę na nich jeździł. Różnica w komforcie niewielka za to w wyglądzie przepaść.

A'propos, do sprzedania okazyjnie mam oryginalne 17 felgi z oponami (lub bez)  :-)

boxer:
Można wiedzieć ile dałeś?
Czy ktoś z Was wie co się stanie jak wrzucimy felgi bez czujników ciśnienia? pewnie pojawi się komunikat na wyświetlaczu? coś jeszcze?

Tusonisti:
Pytasz bo chcesz przyoszczędzić na czujnikach czy tylko teoretycznie? Jeśli to pierwsze to odradzam.

Ostatnio uszkodziłem oponę o róg kraweznika i powoli schodziło powietrze. Czujnik od razu zareagował kontrolkami na desce i rozpaczliwym komunikatem na wyświetlaczu (i tak prawdopodobnie będzie jak ich w ogóle nie założysz)
System sprawdził się świetnie gdyż od razu wiedziałem że coś złego dzieje się z kołem. A bez niego zostawiłbym auto na noc pod domem a rano zastał flaka.

Poza tym czujniki można bez trudu przełożyć kupić tylko trzeba drugi komplet wentyli (po ok. 25zl szt.)

wąski:
Tusonisti a na jakich masz oponach Hankookach? Bo ja też obcierając o krawężnik uszkodziłem oponę, musiałem kupić nową, coś słabe te Hankooki.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej