Drodzy użytkownicy! Zwracam się do Was z kolejnym problemem. Poprzednie udało się Wam idealnie rozwiązać, więc mam nadzieję, że i tym razem się uda. A więc:
od jakichś 3-4 tyg załączał się w trakcie jazdy czujnik cofania, np. najczęściej przy zmianach biegu, dodam jednak, że w czasie jazdy do przodu

Człowiek sobie leci na "piątce" i nagle siup, świeci się... i tak do zeszłego piątku, kiedy to wracałam z pracy 35 km i czujnik cofania świecił się już non stop. Jakież było moje zdziwienie po dojechaniu na miejsce, że wtórowały mu także cały czas światła wsteczne! A to już problem! Teraz wszystko w/w świeci się już cały czas, po uruchomieniu auta niezależnie od kierunku jazdy

Mąż chwilowo odłączył mi światła wsteczne, żebym ludzi na trasie nie straszyła, ale co dalej?
Znalazłam podobny problem w tym poście - podobny, wszystko na odwrót znaczy u kolegi się w ogóle nie świeci... czy to może być też i u mnie?Takie moje poszukiwania, ale liczę na Waszą pomoc i intuicję
http://hyundaiklub.pl/forum/viewtopic.php?t=4543&highlight=brak+czujnika+cofania