Forum > i30 FD

[i30 FD] Wyciszenie auta

<< < (7/10) > >>

Michał:
A nieee....ja to bardziej chce podbitke doprowadzic do porządku....bo wygląda tragicznie.  Pewnie zbyt dużo nie ugram, bo aby było na prawdę cicho trzeba wydać z 3.5- 5k i zrobić cała grodz  silnika.+ dobrze było by kompleksowo pojechac czyli nadkola, sufit, kabina etc.... Ale to już duże koszty są.

srbastek:
Na jakimś ruskim forum czytałem o wyciszeniu I30 fd, była podobno poprawa, ale nie warta tej ceny. Takie info przeczytałem na ruskim forum. Ale trzymam kciuki aby była jak najlepsza poprawa ciszy w samochodzie. Bardzo tu tego brakuje.

bobekos:
W 2 generacji jest lepiej. O 3 nic nie wiem a jeżeli chodzi o FD to nie są duże koszta. Wygluszalem już drzwi przednie i tylna klapę także różnica jest jak dzień do nocy ale to oczywiście z bdb materiałem ;)

ravpraca:
bobekos - czy mógłbyś napisać: czy sam zrobiłeś wygłuszenie, czy skorzystałeś z usług firmy? Jakie warstwy i jakie materiały użyłeś?

bobekos:
Nie robiłem tego sam bo inwestuje w Car Audio i to mi zrobiła firma. Różnica była słyszalna od razu po zamknięciu drzwi jak i uruchomieniu radia. Nie zużyto tej maty dużo bo przy każdej ich pracy są robione zdjęcia także widziałem wszystko od wewnątrz ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej