Forum > ix35 EL

[ix35 EL] Termometr zewnętrzny

<< < (2/2)

gurszczak:
Kolego mam wersje Style chyba z podstawowym komputerem bo Za dużo na nim nie widać i na ilości km pozostałych do przejechania na baku wciskamy długo kilka Sec przycisk trip i Celsjusze zmieniają sie na F :)

Dzióbel:
To ciekawostka :) Instrukcja nic nie mówi :) Jeśli jest taka jak piszesz to:  8-)

gurszczak:
dziś to sprawdziłem działa :)

tomek992:

--- Cytat: "gurszczak" ---Kolego mam wersje Style chyba z podstawowym komputerem bo Za dużo na nim nie widać i na ilości km pozostałych do przejechania na baku wciskamy długo kilka Sec przycisk trip i Celsjusze zmieniają sie na F :)
--- Koniec cytatu ---

Dzięki za podpowiedź już wróciłem do stopni Celsjusza :-).

[ Dodano: 2016-02-04, 22:46 ]

--- Cytat: "kosmos2011" ---Tylko pytanie jak to się stało że się jednostki temperatury zmieniły?
--- Koniec cytatu ---

Sam nie wiedziałem jak to zmieniłem, ale po podpowiedzi wydaje mi się, że gdy przeglądałem opcje musiałem dłużej przycisnąć przycisk TRIP i nie zauważyłem jak się to zmieniło dopiero po pewnym czasie i nie wiedziałem jak wrócić do Celsjusza.

maniek1807:
Kurde, że ja Was wcześniej nie przeczytałem. Byłem wczoraj w ASO, gdzie zmienili mi F na C ( na początku motali się z godzinę nie wiedząc, jak to zmienić). A tu sprawa taka prosta. Na szczęście zrobili to za free.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej