Forum > Tucson TL

Tucson - niedopracowane elementy w samochodzie

<< < (16/19) > >>

cinek1:
Ja uwazam ze i tak na taja cene auta i jego klase te usterki sa do przelkniecia co dopiero gdybys kupil auto za 2 razy tyle i mial podobne usterki :)))) a tak wybaczam mu

Eryk-Eryk:
Nie wiem, czy cena tego auta jest taka niska, aby przełknąć lub przemilczeć niedopracowane elementy w Tucsonie. :). Moim zdaniem wygląd zewnętrzny powala z nóg, ale środek auta porażka za dużo plastiku i co jak niektórzy mówią słabej jakości (szybko się rysuje), a co do bagażnika boki mógłby być wyłożone filcem jak w innych autach, a tak narażone są na uszkodzenia mechaniczne.

cinek1:
Z tego co slyszalem to jest jednym z najabardziej spasowanych aut a plastiki sa wszedzie nie tylko w tucsonie ogladalem przed kupnem inne marki i tez jest tam masa plastikow. Jakosc kazdy sie zarysuje nie ma bata aby ktores z aut mialo takie plastiki aby sie nie rysowaly :)) na bagaznik hmm moze by szlo cos wymyslic i jakosc to wykonczyc?

Eryk-Eryk:
Zgadzam się plastik każdy ma się prawo zarysować. Ale nie powiesz mi, że środek auta ma coś w sobie. Z zewnątrz auto wygląda super, ale środek już nie. Może podyktowane jest to oszczędnościami lub innymi kryteriami.

cinek1:
Mi sie srodek podoba im prostszy tym lepszy to jak z volvo prostota jest pozniej doceniana. Widzialem wiele innych suvow i niektore jak gwiezdne wojny fajne na poczatek pozniej sie nudzi. Masz wszystko pod reka woec nie potrzeba nic wiecej. Brakuje mi elementu deski demontowalnego np aby obszyte bylo skora to nad liczniekiem juz by inaczej wygladalo ale zawsze jest ale.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej