Forum > Tucson TL

Tucson - niedopracowane elementy w samochodzie

<< < (10/19) > >>

Michaello84:

--- Cytat: "marekj" ---Jak się to zrobi nagminne trzeba będzie do ASO.
--- Koniec cytatu ---

Ja bym nie czekał aż to będzie nagminne. Mi, co prawda w i40, ale na dużych wybojach migała lampka wewnętrzna. Pani w recepcji serwisu zapytała, czy w takiej sytuacji może być tak, że im na serwisie nie mignie, na co odpowiedziałem, że może tak się zdarzyć, że w serwisie będzie wszystko ok. Pani powiedziała, że w takim razie profilaktycznie wymienią mi lampkę (wraz ze schowkiem na okulary), więc ja nie mam co narzekać na ASO Hyundai :)

marczello:
Witam was wszystkich, jestem użytkownikiem nowego Tucsona od stycznia 2016 roku. Mam przejechane już 8500km i to co zauważyłem na minus to:
1. Wycieraczki jak już wspominaliscie
2. Czujnik automatycznego włączania świateł  (zbyt długo trzeba czekać na reakcję)
3. Po odbiorze telefonu opcja telefonu pozostaje na wyświetlaczu, nie wraca do opcji radia.
4. Automatyczne otwieranie/zamykanie szyby tylko dla kierowcy
5. Stuki dochodzące z okolic bagażnika przy pokonywaniu nierówności  (zlokalizowane i usunięte)
6. Kapanie wody po otwarciu bagażnika na głowę z klapy
7. Mizerne oświetlenie bagażnika i tylko z jednej strony  (po zapakowaniu bagaży jest ciemno)
8. Krótkie przełożenia skrzyni biegów  (trzeba często zmieniać biegi w mieście)
9. Brak możliwości sterowania nawigacją z kierownic (zapalcowany wyswietlacz)
10. Zbyt sztywne zawieszenie  (jak dla mnie)
11. Pokrywa silnika bez siłowników  (jak w Syrence trzeba używać metalowego pręta)
12. Łatwo rysujące się plastiki w całym aucie
13. Brak jakiegoś podświetlenia oświetlającego konsolę środkową przy lewarku

Reszta to same plusy, gdybym mógł cofnąć czas to i tak kupił bym go jeszcze raz
Hyunday Tucson 1.7 2015r

kosmos2011:
Marczello jak już masz TL to nie bądź "gość' rejestracja nie gryzie.

Andrzeju:

--- Cytat: marczello ---
5. Stuki dochodzące z okolic bagażnika przy pokonywaniu nierówności  (zlokalizowane i usunięte)
Czesc, mógłbyś opisać te stuki i jak to usunięto?
Ja mam problem od nowości i auto już było 3 razy w serwisie, który ewidentnie sobie z tym nie radzi....ja też więc jak tak dalej pójdzie to się rozstaniemy!
Napisz pls. Dzięki
--- Koniec cytatu ---

marczello:
Kosmos2011 zrobiłem ją zaraz po napisaniu tego postu ale administrator jakoś się nie spieszy z zatwierdzeniem mojej rejestracji

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej