Forum > ix35 EL
[ix35 EL] Fotel
jacek2:
opadanie polega na tym, że wsiadając do auta bezwiednie tyłkiem naciskasz boczna dźwignię fotela która go opuszcza. Problem rozwiązał serwis zmieniając kąt ustawienia tej dźwigni.(lekko odkształcono ją w dół). Ale też nie jest to całkowicie zniwelowane. Więc musisz sobie jakoś poradzić. Przy moim wzroście (177cm) ustawienie tego fotela mnie nie męczy.......
aladar:
Niestety jestem 7cm niższy. A z wsiadaniem i wysiadaniem faktycznie trzeba było się przestawić(wcześniej same osobówki).
Marcus72:
Dodano: 2016-02-23, 15:20
Tak przy okazji , zaczela mi sie kruszyc ecoskora na siedzisku kierowcy, juz po gwarancji zauwazylem pekniecia po lewej stronie, teraz chetnie wymienie na nowa tylko ciezko cos znalezc, jest jedna na alleg...no ale gosc chce prawie 400PLN, troche drogo.
Moze macie jakis patent ?
pozdr
P.S. dla mnie fotel jest w miare OK, byla podroz 2x 1300km ,lekko noga cierpla poza tym calkiem dobrze
aladar:
Dzięki wszystkim, będę jeszcze próbował z ustawieniem fotela, ale pewnie i tak odwiedzę mechanika, który ma szlifierkę kątowa i spawarkę ;-)
Dzióbel:
Mogę podsunąć pomysł z obszyciem tych plastików skórą alcantarą. Myślę, że sam sobie poradzisz :) Ja zastanawiam się jak zabezpieczyć dwa elementy plastikowe w bagażniku. Będę przewoził wózek dla maluszka i nie chciałbym porysować tych plastików, które i tak są podatne na zarysowania.
Nawigacja
[#] Następna strona