Forum > Accent
Drżąca kierownica
kml:
mkkoval, wyważanie wyważaniem a luzy luzami. Jeżeli do 100 jest ok a 110 buja to prędzej luzy niż samo wyważenie.
mkkoval:
kml, ale bylo napisane, ze nie byja tylko mocno drzy kierownica. A jesli w pewnym przedziale predkosci to sie dzieje to na 99% to sa kola. A nigdzie nie pisane bylo ze sa wywazone. Naprawde mialem identico i to byla wina ciezarkow na kolach. Pozdrawiam
kml:
mkkoval, ja tak miałem w innym samochodzie i dokładnie był to przedział 110 - 115 i potem cisza - końcówki drążków były do wymiany.
Jarek:
Takie są właśnie skutki niepoprawnego formułowania zdań i nie stosowania żadnych reguł poprawnej pisowni, w konsekwencji trudno zrozumieć wypowiedzi, trzeba je wyławiać z trudem.
Koła były wyważone bo adiiem napisał:
--- Cytat: "adiiem" ---tak
--- Koniec cytatu ---
potem kolejny znów pyta o to samo:
--- Cytat: "mkkoval" ---a byles wywazyc kola?.
--- Koniec cytatu ---
--- Cytat: "mkkoval" ---jedz na wywazalnie i sprawdz
--- Koniec cytatu ---
adiiem:
no wiec tak wyważyłem koła sprawdziłem ciśnienie i czy niema jakiś luzów i pozamieniałem koła tył na przód, przód na tył no i lipa a wiec zastanawiam się nad dwoma opcjami albo to są drążki stabilizatora albo cos nie tak z tarczami, ale jak będę miał jakąś wolną chwile to przejadę się do jakiegoś mechanika bo nie będę kupował części na daremno.
Nawigacja
[#] Następna strona