Forum > Accent
jakie opony :)
chris.fm:
w tym sęk że poprzedni właściciel właśnie jexdził na tych 14. widocznie dało się je upchnąć. oglądałem je i żadnych widocznych miejsc po obtarciach nie ma. chodzi mi o zachowanie auta na drodze czy nie bedzie np. pływał na tych oponkach.
bede musiał zaryzykaowac z załozeniem ponieważ dzisiaj jakiś idiota skasował mi 2 drzwi po stronie kierowcy. szykują sie wydatkimiał baran hak i to dało piekny efekt pozginania. no cóż ide sie urzerać z rzeczoznawca:_)))))
vesoly:
Opony 14" na felgach 13" ???
Proszę o opinie innych użytkowników na ten temat bo to bardzo ciekawe w sumie. Wg. mnie opony by spadły bo to jest aż 2.54cm różnicy w średnicy felgi. Hmmm....
weldon:
Niby tylko 1,25 cm na rancie. może chwycić.
A może ma felgi czternastki, na które ktoś upchał zimowe opony trzynastki? ;-)
To by się chyba dało. Sprawdź średnicę felgi. Może to zimówki są niedopasowane?
pzdr
Cendra:
--- Cytat: "weldon" ---Niby tylko 1,25 cm na rancie. może chwycić.
A może ma felgi czternastki, na które ktoś upchał zimowe opony trzynastki? ;-)
To by się chyba dało. Sprawdź średnicę felgi. Może to zimówki są niedopasowane?
pzdr
--- Koniec cytatu ---
chyba to żart, ta Twoja wypowiedź :?:
Kolego napisz jakie masz obecnie opony i felgi :roll:
weldon:
>> chyba to żart, ta Twoja wypowiedź :?:<<
Zaraz żart.
Z poprzednich wypowiedzi wynika, że chris.fm ma opony 13 i 14".
Mało tego, poprzedni właściciel potrafił i jedne i drugie upchać na istniejących felgach.
Sugeruję tylko sprawdzenie rozmiaru felgi, o czym aktualnie nie mamy pojęcia,
a co pomogłoby w wysnuciu właściwych wniosków, które z tych opon zostały dobrane niewłaściwie i dać chrisowi bezpieczną podpowiedź.
Można sprawdzić opisy na tabliczce z ciśnieniami, ale tam, zazwyczaj, dopasowują ciśnienie do opony, a nie piszą jaka powinna być.
Ja w tym kraju już trochę żyję, więc skłonny jestem przyjąć, że "Polak potrafi ..."
pzdr
Nawigacja
[#] Następna strona