Forum > ix35 EL

[ix35 EL] słabe podświetlenie bagażnika w naszych ix35

<< < (2/5) > >>

Yaro:
To ja pochwalę się swoim podświetleniem, jest na dole tematu do którego Brt podał link.

jacek2:
No bardzo ładnie. Ten pomysł ma sens :mrgreen:  :mrgreen:

grzegon:
więc tak łatwo sie koledzy poddali?
faktycznie wykonanie takiego podświetlenia bez widocznych wiszacych kabli nie jest w ix proste, ale może ktoś jednak dał radę?

zomol:

--- Cytat: "grzegon" ---więc tak łatwo sie koledzy poddali?
faktycznie wykonanie takiego podświetlenia bez widocznych wiszacych kabli nie jest w ix proste, ale może ktoś jednak dał radę?
--- Koniec cytatu ---

A co w tym trudnego ??? Zobacz jak kolega Yaro sobie świetnie z tym poradził   :-)
Ja też w swoim coś takiego zrobię tylko trochę czasu znajdę  ;-)

grzegon:

--- Cytat: "zomol" ---
--- Cytat: "grzegon" ---więc tak łatwo sie koledzy poddali?
--- Koniec cytatu ---

A co w tym trudnego ??? Zobacz jak kolega Yaro sobie świetnie z tym poradził   :-)
Ja też w swoim coś takiego zrobię tylko trochę czasu znajdę  ;-)
--- Koniec cytatu ---

ale kolega Yaro zrobił to w i30, a ja chciałbym zrobić w ix35 i to tak, żeby bagażnik nie był obwieszony kablami i nie trzeba było rozpinać kabli żeby ściągnąć zwijaną roletę.
Nakleić taśmę led na bokach bagażnika i wpiąć się do lampki to dziecko potrafi, sztuka zrobić to tak, żeby było i praktyczne i estetyczne. Zaglądnij do bagażnika swojego ix i wtedy dobrym pomysłem się z nami podziel (no chyba że bagażniki w i30 i ix35 są identyczne)  ;-)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej