Forum > ix35 EL
[ix35 EL] słabe podświetlenie bagażnika w naszych ix35
Yaro:
To ja pochwalę się swoim podświetleniem, jest na dole tematu do którego Brt podał link.
jacek2:
No bardzo ładnie. Ten pomysł ma sens :mrgreen: :mrgreen:
grzegon:
więc tak łatwo sie koledzy poddali?
faktycznie wykonanie takiego podświetlenia bez widocznych wiszacych kabli nie jest w ix proste, ale może ktoś jednak dał radę?
zomol:
--- Cytat: "grzegon" ---więc tak łatwo sie koledzy poddali?
faktycznie wykonanie takiego podświetlenia bez widocznych wiszacych kabli nie jest w ix proste, ale może ktoś jednak dał radę?
--- Koniec cytatu ---
A co w tym trudnego ??? Zobacz jak kolega Yaro sobie świetnie z tym poradził :-)
Ja też w swoim coś takiego zrobię tylko trochę czasu znajdę ;-)
grzegon:
--- Cytat: "zomol" ---
--- Cytat: "grzegon" ---więc tak łatwo sie koledzy poddali?
--- Koniec cytatu ---
A co w tym trudnego ??? Zobacz jak kolega Yaro sobie świetnie z tym poradził :-)
Ja też w swoim coś takiego zrobię tylko trochę czasu znajdę ;-)
--- Koniec cytatu ---
ale kolega Yaro zrobił to w i30, a ja chciałbym zrobić w ix35 i to tak, żeby bagażnik nie był obwieszony kablami i nie trzeba było rozpinać kabli żeby ściągnąć zwijaną roletę.
Nakleić taśmę led na bokach bagażnika i wpiąć się do lampki to dziecko potrafi, sztuka zrobić to tak, żeby było i praktyczne i estetyczne. Zaglądnij do bagażnika swojego ix i wtedy dobrym pomysłem się z nami podziel (no chyba że bagażniki w i30 i ix35 są identyczne) ;-)
Nawigacja
[#] Następna strona