Forum > Tucson JM
Mulenie
lipiniak:
koledzy szukam w okolicach wa-wa mechanika znajacego sie na hyundaiach,problem polega na tym ze dociaga do okolo 3000 t\obr,i koniec potem jedno wielkie mulenie i tak juz od wakacji sie bujam po fachowcach i nic,wywala mi bledy-p0234,p2015,p2010,p0101,p0299,p0473,p2002,moze ktos mial podobny problem?
Grzech61:
--- Cytat: "lipiniak" ---....problem polega na tym ze dociaga do okolo 3000 t\obr,i koniec potem jedno wielkie mulenie.........,wywala mi bledy-p0234,p2015,p2010,p0101,p0299,p0473,p2002,moze ktos mial podobny problem?
--- Koniec cytatu ---
a fachowcy nie doszli po kodach o co chodzi ?
zbyh:
A kontrolka żadna Ci się nie zapaliła. Jeżeli ciągnie tylko do 3 tys obr. to silnik wszedł w tryb awaryjny, co przy tej ilości błędów jest całkiem możliwe. Jeżeli byłeś na kompie i wywalił tyle błędów a fachowcy nie mogą ich zdefiniować to albo do d..y program albo fachowcy
bolo:
nie wiem , ale szwagier miał taki objaw w fordzie i okazało się , że to zapchany katalizator
Grzech61:
--- Cytat: "zbyh" ---.... Jeżeli byłeś na kompie i wywalił tyle błędów a fachowcy nie mogą ich zdefiniować to albo do d..y program albo fachowcy
--- Koniec cytatu ---
Albo i jedno i drugie :-(
Nawigacja
[#] Następna strona